Almanyadan Hangi Laptopu Almalıyım

SharkFail

Asistan
Reaksiyon puanı
136
Arkadaşlar almanyadan laptop alacağım 1300 euro gibi bir bütçem var bulursanız link atarmısınız

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Hocam, MediaMarkt'tan birşey almak hiçbir zaman bana göre mantıklı değil. Amazon gibi internet sitelerinde daha uygun olabiliyor.
Türkiye ile karıştırma sen :D Almanya'da fiyatları uygun. Burada mağazaların hepsi yüksek fiyatlara satıyor tabi ama Avrupa ve ABD'de fark fazla olmuyor mağaza ile özel indirimler olmadığı sürece. Amazon.de'ye gir mesela ürün yok neredeyse. Yoksa ben de durumun farkındayım. Ayrıca MediaMarkt zaten alman markası, kendi ülkesinde ucuza satmak zorunda.

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Türkiye ile karıştırma sen :D Almanya'da fiyatları uygun. Burada mağazaların hepsi yüksek fiyatlara satıyor tabi ama Avrupa ve ABD'de fark fazla olmuyor mağaza ile özel indirimler olmadığı sürece. Amazon.de'ye gir mesela ürün yok neredeyse. Yoksa ben de durumun farkındayım. Ayrıca MediaMarkt zaten alman markası, kendi ülkesinde ucuza satmak zorunda.
Pek bilgim yok siz bilgilendirmişsiniz, teşekkürler. Ben, Türkiye'ye göre konuştum.