ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
sonuç olarak korsan bütün kötülüklerin anası,babası,halası...
Midi icin fl studio 12.5 un orjinal arayuzlu piyano rolling formatini kullaniyorum vsti uygulama olarak nexus kullaniyorumOlabildiğince konuyu dağıtmadan sakincene tartışalım. Ekstradan soru olursada özelden yada farkli bir başlıktan tartışalım ki karışıklık olmasın.
Yukarıdaki bahsettiğiniz ekipmanlar ile denemedim ancak muhtemelen pek çok insan dediğiniz farki yaşayacaktır. Ancak bu tarz ekipmanlar bende yok sizdede yok. Yukarıda hatırlıyormusunuz bilmiyorum kulağı olan insan 3310 ile bile sptoify ile soundcloud arasındaki farki duyabilir demiştiniz. O zaman kendinizle bir kez daha çelişiyorsunuz. Ayrıca bu tartışma konularının çıkış kaynağı olan spotify soundcloud platformlarının hitap ettiği kesimlerin gayet farklı olduğunu birinde güncel sanatçılar ağırlıklı bulunurken diğerinde amatör cover ile uğraşan sanatçılar bulunduğunu gayet güzel bir dille izah etmeye çalıştım. Lütfen cevaplarınızı bu doğrultuda verin. Eğer söyleyeceğiniz başka konu ile alakali bişey varsa lütfen yeni konu başlığı üzerinden yazın ki karışıklık olmasın.
Basit bir tartışma saçma sapan vsti kullanılmalı mı kullanılmamalı mı konusuna giriyor işin içinden çıkamıyoruz sonra. Lütfen sakince bve düzgünce cevaplar verin.
Ben mqa kalite sunan tidal kullanıyorum. Zamanında spotify da kullandım. Aradaki spektrum farkına baktığımızdada çok bir şey yok zaten. Yurtdışında bunun eğitimlini veriyorlar. Ve bu eğitimli öğrenciler üzerinde yapılan testlerde 320lbps ve flac arasındaki farkı audio technica ath-m50x gibi bir alet ve.benzeri fiyatdaki dac lar ile kulağı eğitilmiş bu öğrenciler sadece 5 parçanın 3 ünü bilebiliyor. Kısaca bu işler o kadar kilay değilSenin görüşün ama benim açımdan çelişen bir nokta yok yazdigim paragrafi iyi oku bence mastering farkindan kaynaklaniyor dedim ve masteringte frekans dusmeleri yukselmelerini kastediyorum ve o dusus farklarini dedigimin arkasindayim 3310dan bile farkedersin bunu sen farkedersin ben farkederim ikimizde az cok muzikle ugrastigimiz icin ama normal siradan spotifye muzik aratip dinleyen bir kisi anlayamaz aradaki farki.
Teoriksel bilgin benimkinden fazla ama pratik olarak konusuyorum ben benim en basta actigim konu mix mastering uzerinde dayaniyor ben genelde souncloudtan indirip telefonumda muzigi socd ya da wav formatina donusturup dinliyorumBen mqa kalite sunan tidal kullanıyorum. Zamanında spotify da kullandım. Aradaki spektrum farkına baktığımızdada çok bir şey yok zaten. Yurtdışında bunun eğitimlini veriyorlar. Ve bu eğitimli öğrenciler üzerinde yapılan testlerde 320lbps ve flac arasındaki farkı audio technica ath-m50x gibi bir alet ve.benzeri fiyatdaki dac lar ile kulağı eğitilmiş bu öğrenciler sadece 5 parçanın 3 ünü bilebiliyor. Kısaca bu işler o kadar kilay değil
iOS, masOS, Windows.I tunes icin pc gerekli degilmi?