Beyler bayanlar Amerika da veya Almanya da okuma şansım var ve de hangi ülkede okursam oraya temelli yerleşeceğim fakat ikisi arasında karasız kaldım siz benim yerimde olsanız hangisini seçerdiniz?(sebebiyle yazarsanız sevinirim)
Amerika çünkü hem orayı daha çok seviyorum hemde Almancam yok ?Beyler bayanlar Amerika da veya Almanya da okuma şansım var ve de hangi ülkede okursam oraya temelli yerleşeceğim fakat ikisi arasında karasız kaldım siz benim yerimde olsanız hangisini seçerdiniz?(sebebiyle yazarsanız sevinirim)
Amerika çünkü hem orayı daha çok seviyorum hemde Almancam yok ?Beyler bayanlar Amerika da veya Almanya da okuma şansım var ve de hangi ülkede okursam oraya temelli yerleşeceğim fakat ikisi arasında karasız kaldım siz benim yerimde olsanız hangisini seçerdiniz?(sebebiyle yazarsanız sevinirim)
amerikada her türlü ülkeden insan var o yüzden yabancı olman çok garipsenmez ve ingilizce konuşacak olmanda bir avantaj , alman dili çok disiplinli bir dil artikel denilen şey bile çok sinir bozucuamerika iyidir ya
abim kesinikle amerika orda hayat mükemmel adamlar 30 milyara bmw alıyoBeyler bayanlar Amerika da veya Almanya da okuma şansım var ve de hangi ülkede okursam oraya temelli yerleşeceğim fakat ikisi arasında karasız kaldım siz benim yerimde olsanız hangisini seçerdiniz?(sebebiyle yazarsanız sevinirim)
Ama amerika türkiye uçuş saati çok fazla 15 saat ve de amerika da silah kullanımı çok ve de silah yüzünden yaralanmalar çok? yaralansan bile amerika da sağlık sigortası olmadığı için baya bi para gelecekAmerika çünkü hem orayı daha çok seviyorum hemde Almancam yok ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amerika çünkü hem orayı daha çok seviyorum hemde Almancam yok ?
30 değil hocam 10k'ya da bulabilirsiniz ayrıca her şey araba değil.abim kesinikle amerika orda hayat mükemmel adamlar 30 milyara bmw alıyo
Ama amerika türkiye uçuş saati çok fazla 15 saat ve de amerika da silah kullanımı çok ve de silah yüzünden yaralanmalar çok? yaralansan bile amerika da sağlık sigortası olmadığı için baya bi para gelecekAmerika çünkü hem orayı daha çok seviyorum hemde Almancam yok ?
Sen nerede oturuyorsun?amerikada her türlü ülkeden insan var o yüzden yabancı olman çok garipsenmez ve ingilizce konuşacak olmanda bir avantaj , alman dili çok disiplinli bir dil artikel denilen şey bile çok sinir bozucu
Araba sıkıntı değil ve de araba fiyatları hemen hemen aynı sadece 1000 birim değişiyor. O na kalırsa nivea gibi bir sürü şirket de almanyanın nivea nın üstünden kalan parasıyla araba parasının üstüne koyarsın?Türkiye'den çıkabiliyorsun senin yerinde olmak isterdim şuan. Kesinlikle amerika'ya gidin gelmeyin bir daha cidden diyorum. Hepsi bir kenara nereye gitsen 69-70 model V8 araçları da göreceksin belki de 1-2 ay da para kasar kendine muscle araba bile alabilirsin.
Kanka çok saol video işime yaradı
umurumda değil benim bu ülkeden gitmem lazım hem ben kendimi korurumAma amerika türkiye uçuş saati çok fazla 15 saat ve de amerika da silah kullanımı çok ve de silah yüzünden yaralanmalar çok? yaralansan bile amerika da sağlık sigortası olmadığı için baya bi para gelecek