Soru Almanca öğretmenliği seçtim liselerden Almanca kaldırıldı şimdi ne yapacağım?

mehmet_1244

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Almanca öğretmenliği hazırlık sınıfıyim zorunlu dersten çıkarıp seçmeli koydular liselerden de kalktı ortaokula bir ihtimal olur diyorlar? Peki sizce bölüm değiştirmelimiyim? Yoksa sistem değişir mi?

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Emektar
Reaksiyon puanı
653
Hocam gelecek kaygısını unutmayan bir ülkeyiz. Tutkum bu ve ben bu yolda bir meslek beklentisi olmadan akademik kariyer için okuyorum diyorsan devam edebilirsin.

Ancak durum bu şekilde atama zorluklarına ve işsizliğe doğru gidiyor.

Yatay geçiş yapabileceğiniz bölümler nedir? yardımcı olmak isteriz.

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,925
Aile başı çocuk sayısı her sene biraz daha azalıyor ama her ailede mutlaka en az bir Öğretmen akraba olur.

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,925
Aile başı çocuk sayısı her sene biraz daha azalıyor ama her ailede mutlaka en az bir Öğretmen akraba olur.

mehmet_1244

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam öğretmenlik okuyoruz da meçhul öğretmen olacağımız olsakta özel sektörde çalışırız sanırım bu gidişle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gelecek kaygısını unutmayan bir ülkeyiz. Tutkum bu ve ben bu yolda bir meslek beklentisi olmadan akademik kariyer için okuyorum diyorsan devam edebilirsin.

Ancak durum bu şekilde atama zorluklarına ve işsizliğe doğru gidiyor.

Yatay geçiş yapabileceğiniz bölümler nedir? yardımcı olmak isteriz.
İstediğim bir üniversite olduğu için devam etmeyi düşünüyorum sonuçta dil eğitimi almış birisi olarak diğer dillere gideceğim yada bu dilde kalacağım aynı kapıya çıkıyor bir nevi hepsi bir yerden sonra.