AllShare Play Sorunu Acil Yardim

bogazicibilisim

Boğaziçi Net Bilişim Teknolojileri
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Merhaba Ben Ayni Wireles üzerinden telefon ve bilgisayar bagli telefon galaxy s3 allshare pcye indirdim ama telefonu görmüyor nasil bir ayar yapmam lazim resimdede görüldügü gibi acil cevaplariniz bekliyorum arkadaslar arastırdım bilgisayar ile olni bulamadım hep tv baglantı ayarlarını anlatıyor :/

l7d28.jpg

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Daha önce bu uygulamayı kullanmadım ama vardır bir çözümü. Peki Telefon PC ve TV görüyor mu uygulama ile ?

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Yakında bir cihaz bulunamadı dediğine göre, bluetooth ile çalışıyor olmalı.

Bluetooth ile deneme yaptınız mı?

bogazicibilisim

Cezalı
Reaksiyon puanı
0
tv denemedim sadece pc lazim tv ztn uygun degil telefonda annemin telefonunu görüo ama pcyi gormuo

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Aynı ağa bağladıktan sonra All Share programını açıp Tv'yi taratman lazım öncelikle. Bulduktan sonra istersen uygulama üzerinden, ya da paylaşacağın dosyaya basılı tutarak "paylaşıma aç" ve sonrasında "All Share" seçerek TV'ye gönderebilirsin.

bogazicibilisim

Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Aynı ağa bağladıktan sonra All Share programını açıp Tv'yi taratman lazım öncelikle. Bulduktan sonra istersen uygulama üzerinden, ya da paylaşacağın dosyaya basılı tutarak "paylaşıma aç" ve sonrasında "All Share" seçerek TV'ye gönderebilirsin.

hocam ben tv degilde bilgisayar üzerinden bi resimi yada videoyu telefonuma aktarmak istiyorum ama 2sini birbirine baglayamadim cihaz yok diyo tanınan cihaz yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkdaslar s3 tv ye baglamanın seklını soyluyorum oncelıkle kablaosuz modemınızden ve wırls ozellkı twnın olmanız gereklı daha sonra telefnununz aylarlar kısmından dıger ayarlara tıklıyorsunuz ve en allta dosya paylasımını etkınlestırıyorsunuz boylece modem uzerınden fotoraflarınız vıdeolarınız twnıze aktaralıyor ve hc tw nıze hc bır cıhaz takmanızı gerektıyormuyor