25 Aralık 2009 #1 Pesimistyle! Profesör Katılım 13 Temmuz 2009 Mesajlar 2,115 Reaksiyon puanı 50 Puanları 0 [SDNTV]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v6814/150/4/149570438647_45415.mp4[/SDNTV] Amin.
25 Aralık 2009 #2 googlog Profesör Katılım 21 Ağustos 2009 Mesajlar 2,402 Reaksiyon puanı 46 Puanları 0 Biz bize zulmettiğimiz için düşmanlarda bize zulmediyor. Mücadele etmeliyiz Allah için hizmet etmeliyiz.Nefsimizi terbiye etmeliyiz. Msülümanlar yaptıkları yanlışların karşılığını bu dünya da alıyor.Bir nevi kefaret oluyor yaptıklarına. Hak olandan uzaklaştıkça Müslümanlar her zaman geri kalacaktır. Müslüman bir ülkee ancak ve ancak İslamiyet'in kurallarına uyarak kalkınır ve büyük bir devlet olur. Onu geçtim kişisel olarak ''nefs'' savaşında mücadele etmedikçe biz kendimizi terbiye etmedikçe Cenab-ı Allah bizim durumumuzu değiştirmez. "Zulmedenler pek yakında nasıl bir inkılaba uğrayıp devrileceklerini bileceklerdir." Şuara 227 "Bir topluluk kendinde olanı değiştirmedikçe Allah onların durumunu değiştirmez." Rad 11 "Zulmedenlere meyletmeyin. Yoksa ateş size dokunur. Sizin Allah'tan başka veliniz yoktur. Sonra yardım göremezsiniz." Hud 11 Cenab-ı Allah hakkı hak olarak batılı batıl olarak bilmeyi ve bunları bilmek için çaba gösteren kullarından eylesin.
Biz bize zulmettiğimiz için düşmanlarda bize zulmediyor. Mücadele etmeliyiz Allah için hizmet etmeliyiz.Nefsimizi terbiye etmeliyiz. Msülümanlar yaptıkları yanlışların karşılığını bu dünya da alıyor.Bir nevi kefaret oluyor yaptıklarına. Hak olandan uzaklaştıkça Müslümanlar her zaman geri kalacaktır. Müslüman bir ülkee ancak ve ancak İslamiyet'in kurallarına uyarak kalkınır ve büyük bir devlet olur. Onu geçtim kişisel olarak ''nefs'' savaşında mücadele etmedikçe biz kendimizi terbiye etmedikçe Cenab-ı Allah bizim durumumuzu değiştirmez. "Zulmedenler pek yakında nasıl bir inkılaba uğrayıp devrileceklerini bileceklerdir." Şuara 227 "Bir topluluk kendinde olanı değiştirmedikçe Allah onların durumunu değiştirmez." Rad 11 "Zulmedenlere meyletmeyin. Yoksa ateş size dokunur. Sizin Allah'tan başka veliniz yoktur. Sonra yardım göremezsiniz." Hud 11 Cenab-ı Allah hakkı hak olarak batılı batıl olarak bilmeyi ve bunları bilmek için çaba gösteren kullarından eylesin.