Allah Korkusu Sergisini Polis Korkusu Sardı

Bu konuyu okuyanlar

polisajans

Öğrenci
Katılım
21 Ekim 2007
Mesajlar
31
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Vakit Gazetesi’nin hedef gösterdiği "Allah Korkusu" adlı afiş sergisini Karaköy’deki binasında açan Hafriyat Sanat Grubu’nun başına gelmeyen kalmadı.

Radikal Gazetesi’nde çıkan habere göre açılışta provokasyondan endişelenen Hafriyat Sanat Grubu, üç özel koruma tuttu. Bununla yetinilmedi, ertesi gün Beyoğlu Kaymakamlığı, Vakit Gazetesi’nin haberi de iletilerek bilgilendirildi. Serginin açıldığı 10 Kasım günü salonda 60 afiş, 300’ü aşkın sanatsever, 6 sivil polis ve kapıda 3 özel koruma vardı. Hafriyatçılar, koruma için gelen sivil polislere sergiyi gezdirip afişlerle ilgili bilgi verdi. Polisler, ikisi Atatürk korkusunu ele alan üç afişi inceleyip önce fotoğrafladı, sonra kameraya aldı.Polisler korumak üzere geldikleri sergide sakıncayı kendileri bulmuş oldular."

www.polisajans.com dan alıntı
 

amisos61

Öğrenci
Katılım
14 Kasım 2007
Mesajlar
20
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
nasıl hedef göstermiş, onuda bir yazsanızda bizde görsek... sergi var deseler hedef gösterdi oluyor,
 

ahmet347

Asistan
Katılım
8 Ekim 2007
Mesajlar
146
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Atatürk korkusu mu? bu adamlara yapılanlar az bile. bir kez okudum o gazeteyi. beş para etmez bölücülük niyetinde olan hain insanlar tarafından yazdırıldıgı yada yazıldıgı besbelli. bu da 10 kasımda yapılıyor. sizce niyetleri ne?
birde masum ayaklarına yatmıyorlar mı? hey allahım yaa. sen bunlara tokat gibi cevap verirsin elbet. ama hak tan önce halk verecek. bu gergin zamanda herkes haddini bilsin, sonunu düşünmeden eyleme geçmesin.
 
Üst