kosasker
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 49
Amerikada cips ve cola' ya getirilen kısıtlamaları araştırsın biri.
Ben ortada bi yasak göremiyorum açıkcası herşey vatandaşın daha iyi bir hayat yaşayabilmesi için.. Daha yaşaılabilir bi ülke için. Daha iyi bi nesiler için..Artık spor'a da karşıyım, tüm spor kulupleri kapatılmadı, federasyonlar lağvedilmeli, tüp toplar bıçakla patlatılmalı. Yarın öbürgün bir gencimiz spor yaparken kalp krizi geçirirse, maç sonunda kolu bacağı kırılırsa, kafasına taş isabet ederse, üzüntüden tansiyonu yükselir kalpten giderse, rakip takımın tahrikleri sonucu boğazına yapırşır yaralanırlarsa bunun hesabını kimse veremez mazallah.
köprüye girişlerde arabada tek kişi olması da yasaklansın..
Ben ortada bi yasak göremiyorum açıkcası herşey vatandaşın daha iyi bir hayat yaşayabilmesi için.. Daha yaşaılabilir bi ülke için. Daha iyi bi nesiler için..
Ama tabi siz herşeye muhalif olacaksınız yaa illaki size sadece şöyle cevap verip geçmek gerekiyor.. HEE HEE TABİİ TABİİ DOĞRU DOĞRU Yani bi nevi kale almamak..
İçki Yasaklanmalı
Çünkü artık toplum içkiye göre şekillenmeye başladı, tüm kurallar içkiye göre koyuluyor.
Okullarda zorunlu içki dersleri var, seçme şansınız yok.
Devlet çocuğunuzu içkici olarak yetiştirmeyi kendine görev edinmiş durumda.
Ya içki içersiniz ya bu diyardan gidersiniz gibi bir durum var.
Toplumu çok içki içen, az içki içen, ve hiç içki içmeyen diye bölünüp kutuplaştırılıyor.
En çok içki içenin en ahlaklı, en dürüst, en yüce insan olduğuna inanan,
yeterince içki içmeyenleriyse ahlaksız, vicdansız olarak görenler var.
İçki baskısı yapmayı kendilerine hak sayıyorlar, bu yüzden artık her türlü tercihinize karışabiliyorlar.
Mesela içki adabına göre düşünmeyen insanları, içkiye hakaretten hapse atabiliyorlar.
Çünkü içki içenler yarı gizli örgütler kuruyor.
Hükumeti, eğitim kurumlarını, emniyeti, mahkemeleri, futbol federasyonunu, orduyu yani kısacası tüm kumları ele geçirip devlet içinde devlet kuruyorlar.
Kendilerinden olanları ihalelerle zengin edip kendinden olmayanlara yaşama şansı vermiyorlar.
Bilimsel gerçekleri bile içkiye göre yorumlayıp hoşlarına gitmeyen şeylerin söylenmesini suç sayıyorlar.
Örneğin Galileo gibi bir bilim adamı "Dünya bir şarap fıçısı değildir, yuvarlaktır, dönüyor." dediği için giyotine gönderilebiliyor
İnsanları içkiyle uyutup paralarını pullarını ellerinden alan dalavereciler var.
Tekila tedavisi uygularken müridinin ölümüne sebep olan, meyhanesine gelen kadınları sıradan geçiren barmenler var.
Radikal içiciler insanları beline kadar toprağa gömüp taşlayarak öldürüyorlar, şehir meydanlarında kırbaçlıyor, vinçlerle asıyorlar.
O kadar ahlaklılar ki çocuk yaştaki kızlarla evlenmeyi kendilerine hak görüyorlar.
İçki seçimindeki farklar yüzünden dünya kan gölüne döndü.
Öreğin rakı içenler şarap içenlerin üzerine bomba atıyor, bilgisayar oyunu oynar gibi insan öldürüyor.
Şarap içenler rakı içenlerin kafasını "Tek içki şaraptır, tek içki şaraptır" diyerek kesiyor, sağa sola bomba koyuyor, masum insanları öldürüyor.
Aynı içkiyi içen insanlar bile bakış açıları farklı olduğu için birbirlerini öldürüyor.
Mesela biranın yanında fıstık yenmesini gerektiğini savunan biracılar, fındık yenmesi gerektiğini savunan biracıların kapılarına işaret koyabiliyor.
Evlerini yakıp anne karnındaki çocukları bile öldürecek kadar canavarlaşabiliyor.
İşte bütün bunlardan dolayı içkinin kontrol altına alınması gerekiyordu, yasaklara karşı değilim.
Yaşasın ileri demokrasimiz...
vay be! kimin aklına gelirdi bu konu altına böyle torum yapılacağı. tebrikler arkadaşım. daha da ileri derekelerde bulunman temennisiyle...Kendim sorup kendim cevaplamış gibi oldum.
Bundan daha zararlı ne mi olabilir, tabikide DİN!
Dinler yasaklansın, camiler, sinegoglar, kliseler vb yasaklansın, dua edenler fişlensin, Kuran-ı Kerim'ler toplatılsın, Nihat Hatipoğlu, Yaşar Nuri Öztürk ve diğer hocaların hepsi gözlem altında tutulsun, haftada 1 karakola imzaya gitsinler.
Nede olsa insanlık tarihi boyunca en çok din savaşları yüzünden insan kaybettik! İmparatorluklar yıkıldı, çarmıha gerildi, seferler düzenlendi, şehirler kılıçtan geçirildi, gaz odalarında zehirlendi, ülkeler işgal edildi, gökdelenlere çarpıldı, otellerde yakıldı, sokaklarda taşlandı, mahallede bıçaklandı. Bundan daha zararlı ne olabilir?
Evet Hocam Haklısın. Tamamen benim hatam. Yargısız infaz yaptım, O yüzden Özür Dilerim.
İşin o kısmını düşünmeden yazdım o mesajı. Bilgi ve hatırlatma için teşekkürler.
biri de senin konuşmanı filan yasaklasa, mazallah yarın bir gün kafana gökten bişey düşerArtık spor'a da karşıyım, tüm spor kulupleri kapatılmadı, federasyonlar lağvedilmeli, tüp toplar bıçakla patlatılmalı. Yarın öbürgün bir gencimiz spor yaparken kalp krizi geçirirse, maç sonunda kolu bacağı kırılırsa, kafasına taş isabet ederse, üzüntüden tansiyonu yükselir kalpten giderse, rakip takımın tahrikleri sonucu boğazına yapırşır yaralanırlarsa bunun hesabını kimse veremez mazallah.