Alkol Kullanıyor Musunuz?

Alkol Kullanıyor Musun?

• Evet

Kullanılan: 33 16.9%
  • Çok Az

Kullanılan: 27 13.8%
  • Çok Fazla

Kullanılan: 11 5.6%
  • Hayır

Kullanılan: 124 63.6%

• Kullanılan toplam oy
    195

özel.üye

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Burası Özgür bir Ülke? Tamam o zaman bende özgürüm! Fikirlerime "saygı duy" bende baskıcı olanı savunuyorum o zaman bana saygı duymalısın ilk önce sen başla.
Bir kere sende doğru düzgün oku. Kimseye baskı uyguladığım yok ama içene de hoşgörü ile bakmak " benim fikirlerimce yanlış ".

İçenleri dövelim hapishaneye atalım mı dedim? Yok öyle bir şey. Nerden çıktı bu baskı cümlesi onu da anlamıyorum lafı nerdeen nereyee çekiyorsunuz yawf helal olsun.
Sadece içenleri hoşgörelim, saygı duyalım bence yanlış. Niye gözgöre göre bir tanıdığım ( hatta herhangi bir insan ) yanlış bir içkinin eline düşsün mahvolsun. Herkes biliyorki içkinin kimseye yararı yok. Derdi unutturduğu da yok. Ertesi gün aynı dert devam etmeyecek mi? Niye pes etsinki binbir türlü çare varken kendini uyuşturan o maddeye alışsın. Kendisini de çevresini de onu sevenlerini de perişan etsin.Boşuna parasını ona versin ailesini başka şeylere muhtaç etsin, başka şeyler zorlamaya mecbur etsin????... Senin hiç çevrende hiç içkiden yok olan bir aile bedbahtlığa düşmüş bir yakının yok galiba? Hayat tozpembe gidiyor olsa gerek. Oysaki ben çok gördüm. İçki zararlı.
Eşini, çocuğunu, sevenlerini bu yüzden kaybetmiş çok insan var. Ben şimdi bu adama diyeceğimki çok saygılıyım sana, aileni mahvettin kendini heba ettin bravo. Çok şey çözülmüş olsa gerek.

Madem baskıcılığa bu kadar karşısınız türban olayında da yanımda olun olur mu?
Bak baskıcılıkla üniversitelerden çektiler o yasayı. Karşı tarafta türban girsin diye baskı uyguluyor. Hangi baskıcılıktan yanasın şimdi :D Neyse konuyu saptırmayayım.

Biz bu insanlara saygı duymaya devam edelim... Durmak yok yolunuza devam edin...

negroo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Önceleri kullanırdım ama artık Allah'a şükür kullanmıyorum.Tavsiye de etmem,Allah'In yasak ettiği bişeyin ne faydası olabilir ki(?)

kacakci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ama burada bana baskı yapıyorsunuz

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Hiç denemedim, bundan sonra da denemeyeceğim. Allaha çok şükür

paşazaade

Asistan
Reaksiyon puanı
0
günah be günah günah nedir bilmeyen kişilerdir içenler
bugüne kadar haram hangi kişiye ne gibi bi fayda sağlamıştırki içkide sağlasın
allah korusun 27 yaşımdayım kullanmadım şeytana uymadım bu konuda
kulanmıcamda haramın her türlüsünden cümlemizi korusun allah

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Ne kaçırıyoruz acaba merak ettim ? Zararlarını mı ? Sarhoş olduktan sonra hayvanda daha aşağı bir duruma düşmeyi mi ?

Bed-maye olan anlaşılır meclis-i meyde.
İşret güheri ademi temyize mihenktir.
- Ziyâ Paşa, Terkib-i Bend

Yani hayvanlardan daha aşağılıklık varsa mayada, elbet işrette ortaya çıkar. Adam olana çok da fark etmez tahminen. Arada bir ezberletilenlerden dışarı çıkmayı deneyin. :) (gidin için demiyorum, şimdi taşlarsınız yanılış anlayıp)

Güzel günler dilerim.

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kullanmıyorum, kullananada bişey demiyorum :D

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bed-maye olan anlaşılır meclis-i meyde.
İşret güheri ademi temyize mihenktir.
- Ziyâ Paşa, Terkib-i Bend

Yani hayvanlardan daha aşağılıklık varsa mayada, elbet işrette ortaya çıkar. Adam olana çok da fark etmez tahminen. Arada bir ezberletilenlerden dışarı çıkmayı deneyin. :) (gidin için demiyorum, şimdi taşlarsınız yanılış anlayıp)

Güzel günler dilerim.

Yani adam olan içki meclisinde anlaşılıyor yani akli dengesi yerinde değilken çok güzel bir tespit doğrumu anladım Berkin Abicim?

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Şahsen Kullanmıyorum , Sanmıyorum kullanıcağımıda , Yararı var demişler , Kanı sulandırır demişler illa kanının sulanmasını istiyosan at iki aspirin aynı hesap madem yararlı :)

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Merhaba,

Yani adam olan içki meclisinde anlaşılıyor yani akli dengesi yerinde değilken çok güzel bir tespit doğrumu anladım Berkin Abicim?

Ziyâ Paşa'nın burada demek istediği (benim anladığım ya da) adam olan her yerde adamlığını korur, ölçüsünü bilir ve sapıtmaz. Yani fren gevşiyorsa arabaya takoz bulur getirir ama o arabayı kaydırmaz.

Güzel günler dilerim.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bir İnsanın Hayatını Karartan Birşey Neden İçilsin Neden yapılsın Bunu yapanlarda Aklından Şüphe Ederim.

1 İçki

2 Hap

3 Kumar

4 Esrar

5 Eroin

Benim aklıma bunlar geliyor arkadaşlar bunlardan uzak durun Allah kimseyi bunların arasına düşürmesin kimseyi çünkü ben bunları çevremde görüyorum içenleri görüyorum ne hallere düştüklerini görüyorum o yüzden Sizlerden Ricam İçenleri Ve İçirenleri Uyarın Ve uzak durun sevgiler arkadaşlar.

http://forum.shiftdelete.net/itiraflar/46432-kendini-inzibata-ihbar-eden.html

Selam arkadaşlar Ben Askerliğimi Yavru Vatan da yaptım Benim çok sevdiğim tertiplerimle beraber herzaman beraber çıkardık ve alırdık iççeklerimizi içki v.s girnede deniz kenarında oturur sefamızı sürerdik Hiç bi zaman yakalanmadık En Sonunda Bizim arkadaş sayesinde Yakalandık ama bişey Olmadı Olaya geçelim.

Arkadaşlarla oturmuşuz içiyoruz kibrit almıstı arkadaş bende de çakmak vardı çakmağın gazı bitince kibriti istedim arkadaştan atarken denize düştü arkadaşta dedi dur surdan bi ateş alıp geleyim ok dedik al gel ateş almaya gitti Orda 2 kişi görüyor gidiyor onların yanına Selamın aleyküm Aleyküm Selam Abi biz burda içiyoruz ateşimiz bitti Ateş verirmisin Adamlar İnzibat çıkmazmı Geldiler Ne yapıyorsunuz içiyoz abi buyur sende buyur halbuki onlarda içiyordu orda orda işi tatlıya bağladık adamlar iyi niyetli cıktı bisey demediler içeri atcaklardı bizi :)

yorumsuz.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ya neyse işte oreiso bişe demedik sadece dikkatimizi çeken bir şey oldu onu buraya koyduk. sen olsan sende yapardın bunu...

idealterror

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oldu zevk oldu sefa pur tenlerin adinda
icildi haz badesi, ki ballar tadında
cezbe mutad oldu ehl-i keyfler katinda
lakin dustuk damdan, ciftesini ozledik atin da

ah nedim ah

özel.üye

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Emin ol hiçbirşeyden haberin yok ahbap ;)

Haberlerden değil yaşanmış olanlar ve gerçeklerden bahsediyorum.Reel oluyorum yani :) Gördüklerimi, yaşadıklarımı biliyorum, yazdıklarımın doğruluğundan eminim.
Sense sadece varsayımlardan bahsediyorsun.

Allah kimseyi içkinin pençesine düşürmesin. Düşeni de kurtarsın. Zor bir illet..Zararı haddinden fazla buraya yazmakla bitmez emin ol.
Bu konuda çok şey söyleyebilirim cidden ama biliyorumki zararlarını herkes çok iyi biliyor. Sen de...

Böyle bir konuya saygı duymuyorum.
İçeni de hoş görmüyorum.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ortamı olduğunda içerim kardeşim :D ortamı yakalamak önemli benim gibi içebilen varsa buyursun içelim :D ama evimde içerim yani barlardan nefret ederim kötü anılarım var dayak yeme gibi :D

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
içkinin yararını anlatıp içtiğimi.. neden içtiğimi açıklayacak değilim..

yararından çok zararı var biliyorum.. biliyoruz..

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
içmem/içemem... içenler de yaptıklarının aslında yanlış olduğunu bilip onaylıyorlarsa kurtuluş ümidi var..(öteki tarafta yani)