Alişveriş sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semih016

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hepsiburada'dan defalarca yaptım. sorun yok. ereyon.com'u da öneririm..

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
internetten alışveriş bence şans işi arkadaşım özellikle elektronik eşyada...
kimi alır çok begenır hiç bir sorun yaşamaz sen A4 kağıdı alırsın başına gelmeyen kalmaz...
umarım yardımcı olabilmişimdir. :D

magellan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar,yurtdışında da siteler var alışveriş yapabileceğiniz. ben sadece binekms ten hdd aldım Türkiye'de geri kalan çoğu elektronik ihtiyacımı yurtdışı siteleri veya kendim gidip aldım.üzerinde çok düşünüpde çekindiğiniz elektronikleri bir zahmet dükkanına/mağazasına gidip kontrol ederek alın derim:) Yurtdışı elektronikte de garanti aramoyorsanız çokpahalı olmayanları tercih edebilirsiniz.site ismi vermeyeceğim.herkese iyi alışverişler dilerim.

tefonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onerdıgıız evcil hayvan için alışverişi yapabileceğim site var mı

tefonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada magazamburada yerine yenicarsimi siddetle tavsiye ederim. sanalpazar da fena değildir

Aerop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sitedeki ürünler orjinal mi ? Çok ucuz geldi bana telefonlar​

Telefonu bilmem fakat ekran kartı, ram, hard disk, modem, switch gibi ürünler aldım. Bunun dışında ufak tefek bir çok şey de var tabii. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Kargosu çok hızlı. Müşteri hizmetleri de bir o kadar ilgili. :)

efnandiren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun zamandır baya ürün aldım hepsiburada.com dan tek bir sorun yaşamadım son derece güvenli tavsiye ederim.

pazarlik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
www.pazarliklaal.com bu siteye bir göz at derim. e-ticaret sitesi olarak indirimde pazarlıkta çığır açmış diyebilirim. ürünlerin linkleri: https://www.pazarliklaal.com/5/4 ... -urunler.kategorisi. Kesinlike pazarlık yaparak daha iyi bir markaya biriktirdiğin para ya iyi bir ürün alabilirsin. hızlı kargosu da ücretsiz.facebook sayfasını beğenmeyi unutma oradanda 10 TL indirim yapıyorlar. tavsiye ederim.

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
netten 5-6 kere alışveriş yaptım en memnun kaldığım süpürgemarket.com diye bi site.. siparişinden kargosuna kadar adamlar her şeyi ile ilgileniyor, diğerleri için en güzeli gidip mağazaya satın almak, kliksa'dan pil almştım adamlar teknosa'daki iade ürünü bana kakalamış....

kaldirimli01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben gittigiyor ve n11 dan alışveriş yaptım hiç sıkıntı olmadı şu ana kadar .

deq

Asistan
Reaksiyon puanı
1
n11.com oldukça güzel ve çok ucuza satış veren dükkanlar var.

fbakhtiyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsiburada.com tabi ki en iyisidir bence de..

Yalnız Gold ve MediaMarkt'te de ara sıra iyi kampanyalar oluyor diye biliyorum. Ayrıca N11 de bayağı ilerledi son zamanlar

hangon

Asistan
Reaksiyon puanı
1
güvenilir site ancak kapıda ödeme yapmak istiyorsan alisveriskapinda.com var beğenmediğin anda kapıdan bile gönderebiliyorsun.

gozlukcuamca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gittigidiyor, n11, sanalpazar gibi sitelerde ödemeniz siz ürünü onaylayana dek satıcıya aktarılmadığı için hep güvendesiniz ama bu siteler satıcılardan komisyon aldıkları için fiyatları genelde diğer sitelere göre pahalı oluyor. ancak bu sitelerin günün fırsatı bölümlerini takip etmenizi ve mail listelerine kaydolmanızı tavsiye ederim.

e-ticarette en önemli 3 şey sırasıyla; güvenilirlik, hız, ucuzluk. hız ve ucuzluğun sırası kişiden kişiye değişebilir. alışveriş yaparken sitelerin hızlı kargo/aynı gün kargo şeklinde ilan ettikleri ürünleri seçmenizi öneririm zira böyle bir ibare varsa ürün stokta vardır demektir. ama yine de vaktiniz varsa ve ulaşabiliyorsanız siparişi vermeden önce müşteri hizmetlerini arayıp telefonla stok teyidini alırsanız işinizi sağlama almış olursunuz.

kişisel olarak önereceğim siteler ise webdenal, mormani ve www.aynigunkargo.com dur. webdenal ve mormani'nin her ikisinden de alışverişler yaptım ve siparişlerimi gecikmeden teslim aldım. demek ki stok tutuyorlar ya da hızlı tedarik edebilecekleri ürünleri satıyorlar. aynigunkargo.com ise adından da anlaşılacağı üzere siparişleri aynı gün kargoya verme fikriyle kurulmuş bir site. sektörde 4. yılını yaşıyor. sattıkları ürünlerin %80'i civarını aynı gün kargoya veriyor. müşteri hizmetlerine oldukça önem veriyor. 444 28 01 numarasından çoğu zaman rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. bir sorun yaşadığınızda muhakkak yüksek önem düzeyinde ilgileniliyor. ayrıca fiyatları da genelde çok çok iyi.

ktaha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en iyi vatan pc. indirimleri hafta sonu oluyor.

harun1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben internet üzerinden alışveriş yapmayı düşünüyorum önerebileceğiniz güzel güvenilir bir site var mı
Ben hepsiburada.com u düşünüyorum önerirmisiniz ?

Teknoloji Ürünleri alacaksan istanbulbilisim hem diger sitelere göre uygun hemde güvenilir. Keza hepsiburada , markafoni gibi sitelerde güvenilir. Gittigidiyor dan alacaksan yüksek puanlı saticilari yada get ile satis yapanlari tercih et. Dolandirilma gibi bi ihtimalin yok bu sitelerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...