Crossby...
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
2500-2600 arası telefon almayı düşünüyorum alışveriş kredisi nasıl oluyor, başvurmak mantıklı mı, 4 ay civarı taksit yaparsam ne kadar zararlı çıkarım?
Ödeyeceğim fiyat sabit mi oluyor ve internet üzerinden direkt ödeyebiliyor muyum, Hepsiburadadan almayı düşünüyorumFiba ile peşin fiyatına 3 taksit olayı denenebilir.
4 ayı bilmiyorum ama diğer durum böyle.![]()
Hepsiburadada Akbank 4 ay 674 TL'den 2697 TL'ye geliyor 97 TL fazla ödüyorum buna extra eklemeler olur mu yoksa sabit 674 TL mi öderim?Ne kadar faizi var?
Ekstra eklenir mi bilgim yok fakat 97 TL taksitlendirme olarak ödenebilir bir tutar.Hepsiburadada Akbank 4 ay 674 TL'den 2697 TL'ye geliyor 97 TL fazla ödüyorum buna extra eklemeler olur mu yoksa sabit 674 TL mi öderim?
Denizbank 2740 Akbank 2697 yani eklenmesi baya iyi olmuşAkbank'ın alışveriş kredisine eklenmiş olması çok güzel ama şuan para harcamak istemiyorum biriktirmeliyim
Doğru ama tel fiyatlarına yansımadı. Hem de 1 ay sonrası için düşünüyorumşuanki sıkıntılı zamanlarda ihtiyacın yoksa alma derim
Benim telefona 150 200 lira zam geldi daha da gelir ama sen bilirsin herşeye gelir zam gelecekde zatenDoğru ama tel fiyatlarına yansımadı. Hem de 1 ay sonrası için düşünüyorum
Düşündüğüm telefonun fiyatı çoktandır Aynı artarsa almam ama yeni telefon olduğu için düşmeye meyilli.Benim telefona 150 200 lira zam geldi daha da gelir ama sen bilirsin herşeye gelir zam gelecekde zaten