Alıntı Mail Bildirimleri

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Son 2-3 gündür mesajım alıntılandığında mailime bildirim geliyor. zaten bu bildirimler için chrome için bir eklenti kullanıyorum. Mailime mesaj gelmesine gerek yok. Bunu nereden kapatabiliriz, ayarlarıma baktım da bulamadım?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Üye kontrol panelinde altta kullanıcı etikelemenin altındaki setting kısmını kurcalayın

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bende dün karşılaştım bununla.Normal kullanıcılarda değilde yönetici alıntılarında geldi bana.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Forumun bu sürümü cidden arızalı arkadaş :D

Bak yine geldi mail. Gmail'e gitmek için yer imini tıkla, sayfa açılsın diye bekle, sayfa açılsın, fareyi tikin üstüne götür, tıkla, sonra sil butonunun üstüne git, tıkla, sonra sayfadan çıkmak için tıkla falan çok zor iş hacabi, istemiyorum yahu gelmesin bildirim :D

Ne alakası var yahu :P biraz yetki meselesi ama o mail ile alakalı olanları tıklayıp kaydet deyin sorun düzeliyor. :)

Yok hocam olmuyor, dediklerinizin hepiciğini yaptım ama yok, hala geliyor.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
[MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION], banlarsak gelmez :D

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
[MENTION=25391]keyloger[/MENTION] ettim hacabi Redfoks'da aynı şeyi dedi. Hiç bir kutu işaretli değil. Yine geliyor.

Edit: Bu sayfada " Disable Mention Emails" kutusu tikli olacakmış. Google Tranlate sağolsun. Ya ben ne bileyim, İngilizcem yok ki kontrol edin diyosunuz yahu. Şunu tikle deseniz tamam :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
@keyloger ettim hacabi Redfoks'da aynı şeyi dedi. Hiç bir kutu işaretli değil. Yine geliyor.

Edit: Bu sayfada " Disable Mention Emails" kutusu tikli olacakmış. Google Tranlate sağolsun. Ya ben ne bileyim, İngilizcem yok ki kontrol edin diyosunuz yahu. Şunu tikle deseniz tamam :D

Onları bir Türkçeleştireyim ben. :)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Onları bir Türkçeleştireyim ben. :)
forumda türkçe olamyan birkaç yer daha var onlara da bir el atsanız mesela bugün karşılaştığım arkadaş isteği gönderdikten sonra sayfaya yönlendiriyor ya "arkadaş isteğiniz gönderildi" diyor orası ingilizce :)