- Reaksiyon puanı
- 1,973
Kazığın kazığı sakın alma. H anakart ve 120 GB nedir ya.Selam Arkadaşlar,
Bu fiyata değer mi alınır mı? Pc almak için uygun bir zaman mı beklenmeli mi? Oyun oynayan biri değilim ama aldığımda iyi bir bilgisayar almak istiyorum. Şuan ki bilgisayarım 10 senelik casper
Ben toplama istemiyorum sorun yaşadığımda anlamadığından uğraşıp durucam. Ben casper olsun ,acer ,hp gibi firmalardan satın al kullan bir kasa önerisi bekliyorum. Biliyorum avantajlı olmayacak ama servis ve teknik yardım konusunda sıkıntı yaşamam en azından
Ya kullandığım pc 10 senelik casper olunca sağlam algısı var işte ondan yazdım ?Hocam tam ironi olduMSI- Asus-Monster tamam, fakat Casper'dan nasıl destek bekliyorsunuz?
Görmez. Kendin topla.Acer Nitro N50-100 AMD Ryzen 5 2600 8GB 1TB GTX1650 4GB Fiyatı
Acer Nitro N50-100 AMD Ryzen 5 2600 8GB 1TB GTX1650 4GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Arkadaşlar bu fiyata göre işe yarar mı?
Ya Bayadır almak istiyorum ama toplama almak istemiyorum bu şekilde pc almak bana daha iyi olur gibime geliyor. Firmadan destek almak açısından bilgim olmadığından bu konudaGörmez. Kendin topla.
Destek kısmı bizde. Sorun vs. olursa burada konu açarsın.Ya Bayadır almak istiyorum ama toplama almak istemiyorum bu şekilde pc almak bana daha iyi olur gibime geliyor. Firmadan destek almak açısından bilgim olmadığından bu konuda
Çok sağ ol ? peki hazır sistemler bundan daha iyidir dimi ütopya vs falan acayip isimleri olan v3 kiler vs ?Destek kısmı bizde. Sorun vs. olursa burada konu açarsın.
Evet, daha iyileri var oralarda.Çok sağ ol ? peki hazır sistemler bundan daha iyidir dimi ütopya vs falan acayip isimleri olan v3 kiler vs ?
Kolayında olan bildiğin bir sistem var mı? 4000 e kadar link verebileceğinEvet, daha iyileri var oralarda.
Şuna bir bak:Kolayında olan bildiğin bir sistem var mı? 4000 e kadar link verebileceğin
Tamamdır kontrol edeyim teşekkür ederimŞuna bir bak:
Kolayında olan bildiğin bir sistem var mı? 4000 e kadar link verebileceğin