Alınır mı?

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Merhaba,

Bana fiyatı uygun geldi toplama pc almak bende satış sonrası destek konusunda soru işareti oluşturuyor. Bu konuda çok pek fikrim olmadığından bu fiyata alınır mı? İşe yarar mı? Sonraki dönemde yükseltmeye uygun olur mu? teşekkürler.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Abi bence buna bu para verilmez. Ekran kartı bile yok, aldıkları para sisteme göre fazla. Toplama daha iyi olur diye düşünüyorum.
@Utkuversus

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
3650 TL ye içinde harici e.kartı olmayan bu pc yi alırsanız ,oyun olayını unutun. Sadece masaüstü kullanırsınız pc nizi.Bi de film seyredersiniz.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
HD graphic + pentium e2180 dahi gta 5 açacak kadar güçlüymüş ama yine de bence daha farklı ve @insanimsi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toplama alınır ise para yetmeyebilir yani en kötü ramin 8gb olduğunu düşünürsek toplama olmaz bence. Yani fiyat yetmeyebilir.

NousrAX

Asistan
Reaksiyon puanı
154
HD graphic + pentium e2180 dahi gta 5 açacak kadar güçlüymüş ama yine de bence daha farklı ve @insanimsi

Toplama alınır ise para yetmeyebilir yani en kötü ramin 8gb olduğunu düşünürsek toplama olmaz bence. Yani fiyat yetmeyebilir.

Çok rahat bu fiyata toplama sistem alınır. Hatta daha uyguna hazır sistemler bile alınır.

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Ütopya vs. gibi siteler satış sonrasında destek oluyorlar mı? Yani bir mhz vs olarak
İnventustan alabilirsin. Satış sonrası da ,satarken de,toplarken de, müşteri memnuniyeti en ön plandadır. Kasamdan böcek dolandı deseniz ,yine ilgilenirler. Bi keresinde ,yıllar önce bi ürünü kargoya verdiklerinde ,belki 10 kere aramışlardı.:)
Aynı fiata ve çok daha güçlü bi oyun makinası.
74520

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
İnventustan alabilirsin. Satış sonrası da ,satarken de,toplarken de, müşteri memnuniyeti en ön plandadır. Kasamdan böcek dolandı deseniz ,yine ilgilenirler. Bi keresinde ,yıllar önce bi ürünü kargoya verdiklerinde ,belki 10 kere aramışlardı.:)
Ekli dosyayı görüntüle 74520
1 TB HDD olmazsa olmaz, bence işlemciden kısıp o rami 16 yap.

diğerine ekran kartı taksan bunu yer.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
1 TB HDD olmazsa olmaz, bence işlemciden kısıp o rami 16 yap.

diğerine ekran kartı taksan bunu yer.
Vektörcüm işi bilene bırak. RAM önemli değil.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Vektörcüm işi bilene bırak. RAM önemli değil.
dual channel olmazsa olur mu? :D

Bu arada r5 2600 e o kasa olmaz üstekini alsan daha iyi.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Vektörrr ? adamlar öneriyor orada araştırıp. Yanlış bilgi vermek yerine araştırıp yorum yap. ;)

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Z3 Plus alınacak bir kasa değil bence.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Kasa hakkında dememiştim. Mesajın devamını sonra attın. :)
8 ve 16 GB RAM öyle ahım şahım bir fark değil.
önemli olan 2x ve 8 gb ile cyberpunk ya da bf 5 ultrada aç elini öpcem.

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
Merhaba,

Bana fiyatı uygun geldi toplama pc almak bende satış sonrası destek konusunda soru işareti oluşturuyor. Bu konuda çok pek fikrim olmadığından bu fiyata alınır mı? İşe yarar mı? Sonraki dönemde yükseltmeye uygun olur mu? teşekkürler.

Casper ALMAYIN GARANTİSİ ÇÖP ELİMİZDE BOZUK POWER BIRAKTILAR POWER SUPPLY 1 HAFTA İÇİNDE BOZULDU ALDIKTAN SONRA POWER DEĞİŞMEME NEDENİ İSE KASA ARKASINDA YAPIŞTIRILMIŞ GARANTİ ETİKETİNİN SÖKÜLMESİ
@VECTORRR reis Allah rızası için bir konuya çağırma beni meşgulüm bu sıralar :)

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Casper ALMAYIN GARANTİSİ ÇÖP ELİMİZDE BOZUK POWER BIRAKTILAR POWER SUPPLY 1 HAFTA İÇİNDE BOZULDU ALDIKTAN SONRA POWER DEĞİŞMEME NEDENİ İSE KASA ARKASINDA YAPIŞTIRILMIŞ GARANTİ ETİKETİNİN SÖKÜLMESİ
Eğer çağırmasak millet pişman olacak. :D

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
10 sene önceki bilgisayarı kullanıyorum, casper olduğundan yeniside ondan alayım diye düşünmüştüm

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
İsterseniz toplayalım hocam ama casper almayın :)

Toplamada her parçanın ayrı garantisi vardır yani daha rahat işiniz sıkıntısız aldığınız firmaya götürün tamirleyip/değiştirip veriyorlar daha güvenli bence :)

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973

Toplamada her parçanın ayrı garantisi vardır yani daha rahat işiniz sıkıntısız aldığınız firmaya götürün tamirleyip/değiştirip veriyorlar daha güvenli bence :)
Ya ben oyun oynayan birisi değilim ama yüklemek istediğimde de bana sıkıntı yapmasın istiyorum. Çizim falan da yapmıyorum. Film ve gezinti dışında pek işim yok. Ama dediğim gibi böyle bir şeye ihtiyacım olursa bana sıkıntı yaratmasın. Bu işten pek anlamadığımdan ssd ve 8gb rami görünce ek Windows yazılımı da var fiyat uygun geldi

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
Ya ben oyun oynayan birisi değilim ama yüklemek istediğimde de bana sıkıntı yapmasın istiyorum. Çizim falan da yapmıyorum. Film ve gezinti dışında pek işim yok. Ama dediğim gibi böyle bir şeye ihtiyacım olursa bana sıkıntı yaratmasın. Bu işten pek anlamadığımdan ssd ve 8gb rami görünce ek Windows yazılımı da var fiyat uygun geldi
Hocam sizin kasa çöp ama hazır toplanmış kasayı sanırım utkuversus atmıştı onu alın :)
Windowsun bir olayı yok hocam bir format videosunu izleyen herkes atabilir

Bu süper mesela ama ekran kartını sonra yükseltmeniz lazım :)
Düzeltme kasayı met 32 hocam atmış affedersiniz :)