atakansariyar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Uygun fiyata ikinci el sadece çerçevesi hasarlı 16 GB iphone 5s arıyorum.
Ben 800 lira civarı bir fiyata arıyorum [emoji5]Kardeşim İphone 5 16 GB var ama tertemiz sıfır gibi uygun fiyata anlaşırız kutu falan herşeyi mevcut
telefoncuları gez anca oralarda bulursun.eğer istanbulda oturuyorsan elbet çıkar bir yerdenBen 800 lira civarı bir fiyata arıyorum [emoji5]
Istanbul/silivri'deyim buralarda pek yok İstanbul içine doğru bulabilirsem bulurum belki [emoji53]telefoncuları gez anca oralarda bulursun.eğer istanbulda oturuyorsan elbet çıkar bir yerden
Fazla param yok ince bi çerçeve ile hasarı saklayabilirim android telefondan sıkıldım artık, android tercih etmeyeceğim...Krds hasarli telefonu napcan git spot lg g2 32 gb al kafanizmi guzel ben bilmiom ki
400 liraya gider bence, çünkü s4 2.el fiyatı 600-750tl arası düştü.s4 minide hasarlı diyorsun max 550tl eder benceFazla param yok ince bi çerçeve ile hasarı saklayabilirim android telefondan sıkıldım artık, android tercih etmeyeceğim...
S4 mini var elimde 600 lira civarı eder diye düşünüyorum. çerçevesi ufak hasarlı dokunmatik panelde kılcal çizik bile yok, hiç değişmedi. Sizce kaç lira eder?
valla ne kadar eder bilmiyorumda tlefoncuya satma elden ver cunku cok fiyat kiriolar
Aynen öyle ucuza alıp, aldıkları fiyatın üstüne % 50 kâr koyup satıyorlar. Elden bulabilirsem vereceğim. önce iPhone'u bulayım da [emoji5]valla ne kadar eder bilmiyorumda tlefoncuya satma elden ver cunku cok fiyat kiriolar
babam note 3 almıştı kenarlarına metal bir aparat takmıştı gayet iyi duruyordu.Aynen öyle ucuza alıp, aldıkları fiyatın üstüne % 50 kâr koyup satıyorlar. Elden bulabilirsem vereceğim. önce iPhone'u bulayım da [emoji5]
Ben de iphone alınca ince bi çerçeve bulup takıcam hasarlı olduğu belli olmayacak ucuza 5s sahibi olucam inşallah [emoji5] Arkadaşta çerçeve hasarlı 5s var hiç de rahatsız etmiyor açıkçasıbabam note 3 almıştı kenarlarına metal bir aparat takmıştı gayet iyi duruyordu.
inşallah bulursunuz.aynı paraya sıfır çöp telefon alacağıma görüntü olarak biraz hasarlı çokta etki etmeyen 2.el almak daha mantıklı, tabi parası olan sıfır alır ama bende aynı telefonu kullanırım o da aynı telefonu kullanırBen de iphone alınca ince bi çerçeve bulup takıcam hasarlı olduğu belli olmayacak ucuza 5s sahibi olucam inşallah [emoji5] Arkadaşta çerçeve hasarlı 5s var hiç de rahatsız etmiyor açıkçası
Aynen öyle sonuçta mekanik bişey olmadığı için içinde pek hasar görecek bir parçası da yok yani korkmaya gerek de yok [emoji1]inşallah bulursunuz.aynı paraya sıfır çöp telefon alacağıma görüntü olarak biraz hasarlı çokta etki etmeyen 2.el almak daha mantıklı, tabi parası olan sıfır alır ama bende aynı telefonu kullanırım o da aynı telefonu kullanır![]()
note 3 zaten buyuk o kenarina aparat takinca daha kaba gostermiomu aparatta buyuk haliyle
eh biraz, ama farklı bir havası oluyor.Hatta ilk gördüğümde note 4 sanmıştımnote 3 zaten buyuk o kenarina aparat takinca daha kaba gostermiomu aparatta buyuk haliyle![]()
Uygun fiyata ikinci el sadece çerçevesi hasarlı 16 GB iphone 5s arıyorum.
Öğrenci olduğum için fazla param yok. 550-600 liraya elimdeki telefonu satsam üstüne pek bişey ekleyemeyeceğim için pahalı bişey aramıyorumKardeşim sana 1.000TL yapabilirim daha fazla inemem cihaz gerçekten sıfır gibi bütün evrak kutu vs ful
Asıl kendine bakmalısın spot nedir bu devirde ? Spot telefon alınmaz başa bela olur.Krds hasarli telefonu napcan git spot lg g2 32 gb al kafanizmi guzel ben bilmiom ki
iPhone 5 16 gb a mı 1000 TL istiyorsun ?Kardeşim sana 1.000TL yapabilirim daha fazla inemem cihaz gerçekten sıfır gibi bütün evrak kutu vs ful