Aliexpress kargom gelmedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cnts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar 11.11 de bir ürün sipariş etmiştim hala gelmedi en yakın ptt şubesine gidiyorum soruyorum kargo yok diyorlar aldığım ürünün aynısını bir arkadaşımda aldı onunki kapıya kadar geldi (faklı il lerde) benim aldığım gelmedi sipariş detayında ürün türkiye ye giriş yaptı görünüyor ? 2 hafta içinde alamazsam gelse de alamayacam şehir değiştireceğim 1 aylığına ondan sormak istedim , nerede olduğunu nasıl öğrenecem şube de adamlar sipariş numarası istiyor sorgulama için ama yok yada ben bilmiyorum ?

atknyrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aliexpressten alınan ürünler en erken 20 ila 45 gün arasında geliyor. Şahsen kendi deneyimim 30 günde sonuç bulmuştu. Satıcı ile iletişim kurmak şart kargo bilgilerini alamazsan vay haline umarım kısa zamanda kargona kavuşursun.

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ürün Türkiye'ye giriş yapmış ise genellikle 1 - 2 hafta içerisinde teslimat yapıyorlar.

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Ürün Türkiye'ye giriş yapmış ise genellikle 1 - 2 hafta içerisinde teslimat yapıyorlar.
1 ay oldu tr ye giriş yapalı yani sitede 20.11.2017 de varış ülkesine ulaştı diyor ondan sordum 1 ayda nasıl gelmez en yakın ptt şubesine gidiyorum senin adına kargo yok diyor barkod no soruyor o da bende yok diyorum

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
1 ay oldu tr ye giriş yapalı yani sitede 20.11.2017 de varış ülkesine ulaştı diyor ondan sordum 1 ayda nasıl gelmez en yakın ptt şubesine gidiyorum senin adına kargo yok diyor barkod no soruyor o da bende yok diyorum
Aynı durumu ben de yaşadım, 23 kasımda istanbul'dan yola çıkan kargo nasıl halaa şanlıurfa'ya ulaşamadı ?

İptal ettim ürünü ve iade bekliyorum, farklı bir satıcıdan aynı ürünü aldım onu bekliyorum şimdi de.

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ortalama 40 günlük süre olmuş. 1 hafta daha bekleyip eğer yinede gelmez ise "dispute" açmanızı öneririm. Ürünün Türkiye'ye girmesinden kısa bir süre teslimat yapılır genellikle ancak sizinki 1 aydır teslimatının gerçekleşmediğini söylemişsiniz. Ya bir yer de kaybolmuş olabilir yada halen merkezde bekliyordur. Ürününüzün kargo takip numarası var mıydı? Yoksa takipsiz mi gönderildi?

Reaksiyon puanı
119
yurtdışı mal getirtmek çok sıkıntılı durum çok zorunda olmadıkça tercih etmeyin yada amazon aliexprese göre daha iyi diyebilirim

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Ortalama 40 günlük süre olmuş. 1 hafta daha bekleyip eğer yinede gelmez ise "dispute" açmanızı öneririm. Ürünün Türkiye'ye girmesinden kısa bir süre teslimat yapılır genellikle ancak sizinki 1 aydır teslimatının gerçekleşmediğini söylemişsiniz. Ya bir yer de kaybolmuş olabilir yada halen merkezde bekliyordur. Ürününüzün kargo takip numarası var mıydı? Yoksa takipsiz mi gönderildi?
benim bildiğim tr ye giriş yapana kadar takip var tr de takip yok

Oezld

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Banada aynısı oldu 1 senedir ses seda yok:D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
çakal ptt kargocular aldıklarınız şeylere çöküyor olabilir iptal edin gelmedi diye.