Nasıl yasak anlatabilir misiniz benim gördüklerime göre yasak değilAliexpress gibi yerlerden telefon getirmek yasak
Benim bildiğine göre yasak ve gümrükten geçse bile IMEI ücreti ödemeniz gerekiyor.Nasıl yasak anlatabilir misiniz benim gördüklerime göre yasak değil
Neden yasak ki?Benim bildiğine göre yasak ve gümrükten geçse bile IMEI ücreti ödemeniz gerekiyor.
Bruh.Neden yasak ki?
Ne alakası var? Bilmiyorum nedenini sordum çok mu garip?
Bende bilmiyorum ama yasakNeden yasak ki?
İmei başka yerde attiririm sıkıntı değil de neden yasak aciklarmisiniz?Yasak. Telefonun gümrük vergisi, 1800 TL IMEI kayıt ücreti. Yani daha çok vergi ödemeniz gerekiyor.
Bak adam Çin'den telefon alıyor parası boşa gidiyorİmei başka yerde attiririm sıkıntı değil de neden yasak aciklarmisiniz?
IMEI kayıt yaptırmak zorundasınız. Yoksa ülkeye getirmiyorlar. IMEI attırmak da yasa dışı.İmei başka yerde attiririm sıkıntı değil de neden yasak aciklarmisiniz?
çünkü aldığı markaya ve satıcıya bakarak anlayabiliriz resmi satıcı sayfalarından alman ve paranın boşa gitmemesi demek öyle düşün adam başka bir marka almış tabiki boşa gider veyahut satıcının çakma sattığı vs. bide satıcının güvenilir olup olmadığını şuradan anlayabiliriz takip edenlerden, yorumlardan,resimli yorum flnBak adam Çin'den telefon alıyor parası boşa gidiyor
Bak adam Çin'den telefon alıyor parası boşa gidiyor