Ali Tandoğan'ın kafatası çatladı!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
news_manset_resim_20_ali1111.jpg


"Ali Tandoğan'da çatlak var"


Bursaspor Menajeri Adil Cenkciler, Medical Park Antalyaspor-Bursaspor karşılaşmasında, gol attığı pozisyonda sakatlanan Ali Tandoğan'ın, Antalya'dan ambulans uçakla Bursa'ya götürüleceğini bildirdi.

Adil Cenkciler, Ali Tandoğan'ın kaldırıldığı Medical Park Antalya Hastanesi'ne gelişinde gazetecilerin sorusu üzerine, ''Ali Tandoğan'ın kafatasında çatlak oluştuğu bilgisini aldık. İstanbul'dan ambulans uçak istedik. Uçak Antalya'ya gelmek üzere havalandı. Ali Tandoğan'ı ambulans uçakla Bursa'daki Acıbadem Hastanesi'ne götüreceğiz'' dedi.

Lig TV
 

chaylak1

Doçent
Katılım
5 Ağustos 2009
Mesajlar
625
Reaksiyon puanı
7
Puanları
0
:( Üzücü.Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
Çok kötü valla. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur. :(
 

Mai Nai

Guru
Emektar
Katılım
23 Ağustos 2008
Mesajlar
21,627
Reaksiyon puanı
157
Puanları
63
Çok kötü bi durum acil şifalar diliyoruz
 

Senisma34

Profesör
Katılım
22 Nisan 2009
Mesajlar
1,076
Reaksiyon puanı
34
Puanları
0
Geçmiş olsun diyelim, yarın arayıp bilgileri alırım kendisinden..
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
Medical Park Özel Antalya Hastanesi Başhekimi Dr. Şerif Köksal, Medical Park Antalyaspor-Bursaspor karşılaşmasında gol attığı pozisyonda sakatlanan Ali Tandoğan'ın temporal kemiğinde çökme olduğunu söyledi.

Başhekim Dr. Şerif Köksal, Medical Park Antalyaspor-Bursaspor maçında sakatlanarak hastaneye kaldırılan Ali Tandoğan'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Köksal, ''Tandoğan'ın temporal kemiğinde çökme kırığı mevcut. Bu kırık beyin dokusuna ulaşmış bir kırık değil. Hayati tehlikesi yok, şuuru da yerinde'' dedi.

Tandoğan'ın temporal kemiğinde çökme kırığının bulunduğunu söyleyen Köksal, bu kırığın beyin dokusuna ulaşmış bir kırık olmadığının altını çizdi. Kırığın kafa içerisinde herhangi bir kanama yapıp yapmayacağının hastanın izlenmesi ve seri tomografiler ile belli olacağını belirten Köksal, şöyle konuştu:

''Tandoğan'ın hayati bulguları tümüyle stabil ve şuura açık. Ancak kafa travması vakalarında travmanın orta ya da şiddetli olmasına bakılmadan gözlem altında görüntüleme yöntemlerinin seri biçimde tekrarlanması gerekmektedir. Gerekli hallerde ise cerrahi veya medikal girişim yapılması en temel yöntemdir. Tandoğan'ın hayati tehlikesi yok. Şu anki sağlık durumuyla da futbol hayatını engelleyecek bir sağlık sorunu yok.''

Köksal, Ali Tandoğan'ın bir süre gözlem altında tutulacağını belirterek, hastaneden taburcu ya da sevk edilme süresinin tedavi sürecine göre belirleneceğini söyledi.

Öte yandan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ve futbolcular Necati Ateş, Uğur İnceman ile Tuna Üzümcü, hastaneye gelerek Ali Tandoğan'ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tuna Üzümcü, ''Tandoğan büyük bir tehlike atlattı. Kendisiyle görüştüm. Sağlık durumu iyi. Sakatlığından dolayı büyük üzüntü duyduk'' dedi.

Habertürk
 

mendocino

Rektör
Katılım
9 Ocak 2009
Mesajlar
11,032
Reaksiyon puanı
81
Puanları
48
adam sakatlanmıs yerde ölümle kalım arasında...tirübünler hala bursaya ana avrat küfür ediyolar...
 
Üst