Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ı televizyonda tartışmaya davet ederek, kongre üyelerine saygı ve Fenerbahçe demokrasisi adına iki adayın TV'ye çıkarak daha iyi bilgi vereceğini belirtti.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Youtube değilde çıkarlarsa FBTVye çıkarlarYemez. O kadar hakareti, suçu televizyonda birbirlerine söyleyemezler. Youtube'da güzel bir mod eşliğinde olursa olur ama hiç sanmıyorum.
Youtube değilde çıkarlarsa FBTVye çıkarlar
Valla hocam ben hiç ihtimal vermiyorum yan yana geleceklerini çünkü Aziz Yıldırım böyle bir şeyle uğraşmaz diye düşünüyorum başka öncelikleri vardırOnu da şifreli yayınlarlar hocam. Aziz Yıldırım'ın şekeri tansiyonu oynar, başlar küfür etmeye![]()
Valla hocam ben hiç ihtimal vermiyorum yan yana geleceklerini çünkü Aziz Yıldırım böyle bir şeyle uğraşmaz diye düşünüyorum başka öncelikleri vardır![]()
Aziz Yıldırımla Ali Koç değilde uzun zamandır konuşulan Dursun ile Ali koçun konuşması rekor üstüne rekor kırarAslında ikisi de birbiriyle uğraşmayı çok seviyor. Bunlar klasik CHP-AKP gibi. Biri der hodri meydan, ötekisi der hodri meydan, sonuç yokAma çok sağlam Youtube moderatörlerinden birileri anlaşırsa hem canlı yayın izlenme rekoru kırar, hem de insanların aklındaki soruları sorarlar.
Boş işler artık fenerli olarak farklı şeyler istiyoruz.
Aziz Yıldırımla Ali Koç değilde uzun zamandır konuşulan Dursun ile Ali koçun konuşması rekor üstüne rekor kırar
Bu biraz fazla değil mi?
Bu biraz fazla değil mi?