ali express yardım

djxeonn

Asistan
Reaksiyon puanı
5
dostlar merhaba hemen konuya gececem kulaklık almayı planlıyorum fakat istedigim modeller biraz pahalı burda yurt dısından getire bilirmiyim ali exp te baktım gayet uygun ama sorun cıkmasından korkuyorum gümrüge takılması fln yada baska siteler den bu siteden alısveriş yapan varmı yada yurt dısından alısveriş yapanlar ne yapmam grekenleri yazarlarsa güzel olur tesekkürler iyi forumlar sımdiden

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Ben daha geçen sipariş ettim cüzdan ile saat belli bir para sınırı varmış 75 dolar forumda bu konu mevcut oradan inceleyebilirsin

Freude

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aliexpress'ten 20'ye yakın ürün getirttim. içinde telefon kulaklığı ve pc gaming kulaklığıda dahil. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Standart günde(25-30gün) elime ulaştı. Ses kalitesi olsun şekli fiyatı herşeyi makul idi. Tek önemli nokta satıcının feedback' lerine-yorumlarına ve statüsüne dikkat et.

djxeonn

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Aliexpress'ten 20'ye yakın ürün getirttim. içinde telefon kulaklığı ve pc gaming kulaklığıda dahil. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Standart günde(25-30gün) elime ulaştı. Ses kalitesi olsun şekli fiyatı herşeyi makul idi. Tek önemli nokta satıcının feedback' lerine-yorumlarına ve statüsüne dikkat et.

dostum merhaba : birkac sorum var

1.ortalama bir ürün kac günde geliyor acaba ve geldiginde hangi kargo firması tarafından getiriyor acaba

2. paypal gecerlimi sitede ücreti nasıl yatırıcaz tesekkürler

Freude

Asistan
Reaksiyon puanı
2
@erdem mustafa
Önceki mesajımda da bahsettiğim gibi, kargoların gelme süresi 25-30 gün arası.(Sipariş ederken Kargonun "China Post Registered Air Mail" ile gelmesine dikkat et.bu kargo yolunu seç). Kargon Türkiye' ye giriş yaptığın da PTT Kargo ile adresine ulaşıyor.

Paypal geçerli değil sanırsam(?) Kredi kartı veyahutta hesap kartından ödeme yapılabiliyor.

DenizzZzzzzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar acil yardım İngilizce cevirebilirmisiniz aliexpress ten sipariş ettiğim mağaza sahibinin bana mesajı

Dear friends, these two days to give you delivery, due to the Chinese code to be smaller, so I give you a big two yards, XL should be appropriate.

Sorry, should have been sent out today, because of the inspection of goods, found the code, a bit small, so I need two days, to give you a big change.