Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu Alfa Romeo nasıl bir arabadır.Kullanan bilen varmı almayı düşünüyorumda.Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürlerhttp://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2331526
Çok iyi araba kaçırma fiyatıda oldukça uygun ben 2007 model clio symbol sıfır km arabaya 22.500 lira verdim bu 26.500 arada 4000 lira var vay anasını kazık atmışlar bize...
Benzin Tüketimi fazlamıdır acaba bunların yav.Arabanın sesine hasta oldum tam bir italyan çok fazla bir şey yakmaz gibi geliyor. bana:thumbup: ama alıcam bu canavarı
"Rapchy ye katılmadan edemicem , sıralı gaz taktırarak yakıt sorununu çözebilirsin diye düşünüyorum ? ! : ) ama parça ve vergi için maalesef bir önerim olamaz
Japonya da Alfa Romeo 159 3.2 V6 sahibi biri olarak. Sana 156 yı tavsiye etmiyorum.
Neden diyeceksin. Bu araçlar hobi araçlarıdır.Masraflıdır Parçası pahalıdır.Yakıt fazladır. Türkiye şartlarında kullanılacak araçlar değildir.
Ama paran vardır hızı seversin konfor düşkünü bir insandırsın alabilirsin.