Alex de Souza Fenerbahçe çizim (Alex"le sonsuza)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Alex çizim çalışması
üstüne logo bascaktım fakat kalitesini indirmek istemedim
alex_de_souza_by_negasmilee-d6gpk0u.jpg

Çalışmaya gitmek için tıklayın Deviantart
İletişim sayfa
Eleştirileri alabilirmiyim
Not ; galatasaraylıyım fakat güzel gibi yorumlar kullanmazsanız sevınırım örnek Trabzonspor"luyum Alex türk kamoyunun kabul ettigi bir adamdır
dipnot geri dönsen süper olur Alex :(

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Eli ile vucudu çokmu büyük ne ? bide aydınlık olayi :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Eline sağlık mesut.

Ama adam zenci miydi yav :)

Vakıfbank reklamıyla hafif oynayıver direk çarpmasın göze.

Ağzını da hafif düzelt, bana yamuk geldi :)

Güzel olmuş gerçekten.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Eli ile vucudu çokmu büyük ne ? bide aydınlık olayi :)
Abi illustrasyonlarda bazen kullanılır bende onu yaptım adamın özü zenci be abi yapma bunu :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eline sağlık mesut.

Ama adam zenci miydi yav :)

Vakıfbank reklamıyla hafif oynayıver direk çarpmasın göze.

Ağzını da hafif düzelt, bana yamuk geldi :)

Güzel olmuş gerçekten.
Sağol abi abi çizimde benim sevdigim olay 0 benzeyme degıl az ironide olsun :) vakıfbank düzelebilir abi haklısın abi agız konusunda poz öyle yapcak bişi yok Sağol abi tekrardan teşekkürler :)

Tekrar bir dipnot zenciden kastım siyahidir alex i öz abim gibi severim :)

brk134

Asistan
Reaksiyon puanı
0
parmakları ve elleri çok uzun olmuş bide bu güzel çizime bembeyaz arkaplan üstüne siyah paint'le yazılmış gibi duran vakıfbank reklamı çok parlamış gerçekten

Devamlarını bekleriz :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
parmakları ve elleri çok uzun olmuş bide bu güzel çizime bembeyaz arkaplan üstüne siyah paint'le yazılmış gibi duran vakıfbank reklamı çok parlamış gerçekten

Devamlarını bekleriz :D
Ooo :D 1.cisi paint deigl photosohp cs 6 2.cisi o kadar beyaz fill object yani vakıf bank ın ustune golgelık verdım onu koymamdakı amaç eski formalar eski ruh çubuklu ruhudur :) valla şuana kadar nete 60 a yakın reısm yukledım hala da devam ediyorum :) teşekkürler takip ettigin için :) el lere gleirsek dedigim gibi illustrasyon teknııgı kullanmak ıstedım :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
havaya kalkan kolunun dirseğini hafif yumuşatsana keskin olmuş o eklem yeri. 90 derece ile kaldırmış havaya sanki :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
illistrasyon diyorsun amma nerden bilek o nedir :D Valla bir hikaye vardır hani.

Eski zamanların birinde Hintli bir ressam varmış. Bu çok değerli ve yetenekli ressamın artık çıraklıktan çıkacak denli ustalaşmış bir öğrencisi varmış. Bir gün bu çırak, çok güzel bir resim yapmış. Ustası resme uzun uzun bakmış ve öğrencisinden bu resmin tıpatıp aynısını bir kez daha yapmasını istemiş. Öğrencisi çok şaşırmış ama resmi de yaparak getirmiş. Usta ressam öğrencisine “ şimdi bu resmi al götür , şehrin meydanına bırak, yanına bir kırmızı kalem koy ve bir tabelaya ; bu resimdeki yanlışları kırmızı kalemle düzeltin, diye yaz ve birkaç gün sonra resmini bana getir” demiş. Öğrencisi de resmi almış götürmüş şehir merkezine koymuş, yanına bir tabelaya ustasının söylediklerini yazmış, kırmızı kalemi de yanına koymuş. Aradan birkaç gün geçince genç ressam şehir meydanına resmini almaya gitmiş. Bir de ne görsün, resmin her tarafı kırmızı işaretlerle dolmuş ! Resminin hiç beğenilmediğini ve asla iyi bir ressam olmayacağını düşünerek çok üzülmüş. Umutsuz bir şekilde almış kıpkırmızı olmuş resmini ve ustasının yanına gitmiş. Ustası kırmızı işaretlerle dolmuş resme bakmış ve hiçbir şey dememiş. Aynı resmi yeniden yapmasını ve yine birkaç gün meydana bırakmasını söylemiş. Ustası “ancak bu defa resmin yanına boyalar ve palet koyacaksın ve bir tabelaya ; bu resimde yanlış bulduğunuz yerleri boyalarla düzeltin , diye yazacaksın “ demiş. Genç ressam ustasının dediklerini yapmış.
Birkaç gün sonra korkuyla meydana resmini almaya gitmiş. Bir de bakmış ki resmi olduğu gibi duruyor. Sevinçle resmi alıp ustasının yanına gitmiş. Usta ressam resmi gördükten sonra heyecanla bekleyen genç ressama dönerek “ bir işte hata bulmak, insanları eleştirmek, hataları kırmızıya boyamak kolaydır ama o hataların nasıl düzeltilebileceğini bilmek zordur” demiş.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
r50jy.jpg
buda asıl hali :)

illistrasyon diyorsun amma nerden bilek o nedir :D Valla bir hikaye vardır hani.
Abi ben bi reism koyuyom işte kıpkırmızı oluyo iyi olan yapsın :D :D bu iş böyle abi alıştım ben . emege saygı görmemeye

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
eleştiri iyidir. Biz bilmediğimizden o niye öyle burası şöyle olaydı diyoruz da bana desen paintte çalışamam ben :D Biz kendi gözümüzle bakıyoz işte. Psikilojik olarak şöyle bişey var. Ben desem şurayı düzelt diye sende düzelttim desen farkedemem yani, olmuş derim. Baktın millet üstüne geliyor yaptım düzelttim de ses çıkarmazlar :) Sen işi bilenlerin eleştirisini dikkate al. Ben bilmiyorum yani :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
eleştiri iyidir. Biz bilmediğimizden o niye öyle burası şöyle olaydı diyoruz da bana desen paintte çalışamam ben :D Biz kendi gözümüzle bakıyoz işte. Psikilojik olarak şöyle bişey var. Ben desem şurayı düzelt diye sende düzelttim desen farkedemem yani, olmuş derim. Baktın millet üstüne geliyor yaptım düzelttim de ses çıkarmazlar :) Sen işi bilenlerin eleştirisini dikkate al. Ben bilmiyorum yani :D
Abi dikkate alıyorum sağolsunlar yardımı buyuk sen gene resme kusur buluon bazılar resme degil direk yazım hatalarıma :)
Klavyem sıkıntılı ondan yani :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Alex'i plajdamı unuttun kardeşim yanmış adam :D
bu arada sağ kolu dirsek içi çok sırıtmış ,dişlerde dudaklar da oynamalar gerek , adidas arması ve yıldızlarda sırıtmış ve koltuk altı forma kesimi biraz daha inceltilebilir.basit detaylar işi mükemmelleştiren unsurlardır. :)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
harika olmuş. umarım kendini biraz daha geliştirip ileride bu işten çok büyük paralar kazanırsın.

HCKDesigner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Owwww, gerçekten iyi bir çalışma. Ama arkadaşların dediği gibi elleri biraz büyük olmuş. :yes: