Evet Röportaj gerçekten de hoş olmuş. Sanırım muhabir arakadaşımızın sormaya unuttuğu bir soru var; Neden "alengirli"
Bu soruya "babam da alengirliydi" demek isterdim ama, değil kendisi.
SDN ile ilk tanıştığım zamanlarda, bu platform çalıştığım yer için tabuydu. Girilmemesi gereken bir yerdi. O zamanlar farklı isimlerle ana sayfada yer alıyordum. Yapılan işler alengirli olunca, nick de "Alengirli İşlerin Adamı" olmuştu. Ama sonra her giriş yaptığımda perişan olmamak için Alengirli'ye kısalttık.
Bu arada rangiku, ödevlerini yaptın mı sen bakiym?
İnternet kafeden her girmeye kalktığımda login ekranında Alp Er Tunga destanını baştan yazıyormuş gibi hissediyorum kendimi. Bana da yazık yau
Bu soruya "babam da alengirliydi" demek isterdim ama, değil kendisi.
SDN ile ilk tanıştığım zamanlarda, bu platform çalıştığım yer için tabuydu. Girilmemesi gereken bir yerdi. O zamanlar farklı isimlerle ana sayfada yer alıyordum. Yapılan işler alengirli olunca, nick de "Alengirli İşlerin Adamı" olmuştu. Ama sonra her giriş yaptığımda perişan olmamak için Alengirli'ye kısalttık.
Bu arada rangiku, ödevlerini yaptın mı sen bakiym?
alengirli seni çok seviyorum
bu arada millet; resmime bakıp aldanmayın ben erkek'im
alengirli seni çok seviyorum
bu arada millet; resmime bakıp aldanmayın ben erkek'im
bu dahada vahim bir durum ekekeke...
bu arada bestecim çok güzel tahmin. seni de çok seviyorum diyecem millet yanlış anlayacak. içimden seveyim bari söylemeyim.
millet önemli değilde hakanım yanlış anlamasın yeter :turned: