Alemin Kıralı dizisi final yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
87195-bir-dizi-daha-bitiyor-190-130.jpg

ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Oya Başar, Şafak Sezer, Evrim Akın gibi isimlerin paylattığı "Alemin Kıralı" dizisi bu hafta yayınlanacak 67. bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Geçen sezon reyting listelerinde üst sıralarda yer alan dizi bu sezon ilk 20'ye bile giremeyince kanal diziyi bitirmeye karar verdi.

İşte final bölümünde olacaklar:

Aslan, bir çocuk daha istemektedir. Ancak Asalet, Mehveş ve Aslan'ı bir türlü yalnız bırakmaz. Aslan'da ayağı sargılı olduğu için sakat numarası yapar ve Asalet'i pilav gününe gitmeye ikna eder. Sahte pilav gününe giden Asalet gerçeği anlayıp eve döndüğünde büyük bir şok yaşar.

İzin günü olduğu için alışverişe çıkan Jülide yolda yaşlı bir kadınla çarpışır. Kadın Jülide'ye 'bir gün içinde evleneceksin' deyince Jülide çok heyecanlanır ve her yerde evleneceği adamı aramaya başlar. Bu sırada Beşer ve Tapir'de başka bir konu konuşmak için Jülide'nin peşine düşünce bir kaçma kovalama olayı yaşanır. Sonunda Jülide, hiç ummadığı biriyle evlenmeye karar verir.

Kubat, köyden gelen organik peynirleri spotçuda satmaya başlar ve değişik bir müşteri potansiyeli oluşturur. Ancak her şeyin kokusu Nihale'nin midesini bulandırır.

Nihale'nin vereceği haber bütün aileyi çok mutlu eder.

Medyatava

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bitsin de millet rahartlasin
O ne igrenc birseydir

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
3-4 bölüm takip ettim sonra bıraktım iyi bile dayandı

theley

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ayben ve ahsen için izliyordum :D özellikle ahsen için :D

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
şafak sezer başarılı bir oyuncu ama gerçekten dizinin artık suyu çıktı bu atv nin dizi furyası bitmedi gitti adamlar bu dizilere tonla para döküyorlar tutmayıncada kaldır gitsin final yapan kaçıncı dizi oluyor bu sayısı belli değil

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sevmediğim bir diziydi zaten iyi olmuş.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Dizin,n başlarını biraz izledim küçük kız vardı onu seviyordum.. Adamı deli etmeyin l*n diye konuşuyordu o güzeldi..

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hele şükür ya, ATV den soğuttu beni. Kim izliyor bu diziyi diye merak ediyordum bende, demek ki yokmuş izleyen :D

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Çok kötü bir dizi idi şafak sezer i hiç sevemedim

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
en azından türk malından fazla bölümü yayınlandı