Alecont bakarmisin kardesim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teknocuhondaci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamünaleyküm kardeşim (alecont) yanlış anlaşılma yapıyorsun
dc678590bf7e8c59e5c572e72ad9431b.jpg
cf0dea9c71e835bd71003bb85404e238.jpg
0e7e21d0afe031ce66858430e4ccd897.jpg
11da4dfafee1f766e06810aa20f41b20.jpg

teknocuhondaci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Soyle kardesim dun 9-10 saatleri civarinda bir bilgisayar konusu actim ve ilan devaminin linkini koydum sanki ben dolandiriciyimisim gibi yanlis anlasilma oldu cunku fiyat 4100 lira ben butun urunlerin teker teker attim bu arada beni engelledi bu yuzden yeni hesap actim

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
İnsanlar kendi bilgisayarını kendisi toplasın. Topladığın sistem çok saçma bu arada. Parçaları elden mi veriyorsun?

teknocuhondaci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tmm da kardesim pc sacma olabilir ama beni engelleyip dolandirici demen uygun degil

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Bu sistemi sizmi alıcaksınız yoksa satıyormusunuz anlamadım tam olarak yani niye dolandırıcı dendi .

teknocuhondaci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben satıyordum siz insanları kandırıyorsunuz dedi

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Sistem çok dengesiz fiyatına göre berbat onu söliyim bu fiyata satamazsınız satsanızda doğru olmaz açıkcası niye ? çünki bu paraya çok daha performanslı sistem alınabilir arkadaş bu yüzden öle sölemiş olabilir size tavsiyem ya fiyat düşürün yada satmayın daha iyi ha dersiniz mal benim bu fiyata satıyorum arkadaş ona birşey diyemem sadece öneri yapabilirim.

teknocuhondaci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dogru soyluyorsun kardesim satmaktan kaldircam ben arkadasa zaten bisey demiyorum engellemesine kizdim

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ben sistem iyi veya kötü orada değilim. Satın alan kişiye nasıl ulaştıracaksın?

teknocuhondaci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten ben ilan verdim izmirdeyse buluşup veririz olmassa kargo ile

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Peki ödemeyi nasıl istiyorsun? Ben İstanbuldayım mesela

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Alecont moderatörümüz doğrusunu yapmış.
Bu girişimlere bir kez izin verildi mi burası böyle hesaplardan, bu tür konulardan geçilmez, mağdur olan bir kişi de SDN'yi de içten içe suçlu görür ve sitenin itibarı düşer.
Bunun daha vergisi var, şunu var bunu var, bunun için özel siteler mevcut.

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Alecont moderatörümüz doğrusunu yapmış.
Bu girişimlere bir kez izin verildi mi burası böyle hesaplardan, bu tür konulardan geçilmez, mağdur olan bir kişi de SDN'yi de içten içe suçlu görür ve sitenin itibarı düşer.
Bunun daha vergisi var, şunu var bunu var, bunun için özel siteler mevcut.
Ondan dolayı değil hocam bir şeyi anlamaya çalışıyorum

teknocuhondaci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben moderator yerinde olsam aynisini yapardim fakat insanlari kandiriyon diyip engellemesi kizdim alecont,kardesim mesela get ile urunde satabilirsin ama iste o firma 200 lirasini vb. aliyor bende onun icin fiyati fazla tutmam gerekirdi ama o zamanda insanlari kandirmak olurdu.Zaten istanbuldaki kisi istanbuldan alir hic olmassa ordaki dostlarimiza verir

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ben moderator yerinde olsam aynisini yapardim fakat insanlari kandiriyon diyip engellemesi kizdim alecont,kardesim mesela get ile urunde satabilirsin ama iste o firma 200 lirasini vb. aliyor bende onun icin fiyati fazla tutmam gerekirdi ama o zamanda insanlari kandirmak olurdu.Zaten istanbuldaki kisi istanbuldan alir hic olmassa ordaki dostlarimiza verir
Bak kardeşim sen firma değilsin bir şey değilsin. Zaten parçalar sende bile değil hepsiburada'dan sipariş edip bir de kargoyla ona yollayacaksın öyle mi? Ben bundan şüphelenirim. Madem insanlara yardım etmek istiyorsun onlara parçaları söyle onlar alsın. Sana parayı verecekler sende hepsiburada dan alıp onlara mı kargolayacaksın? Yok öyle bir dünya. Doğruyu söylüyor olma ihtimalin düşük

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Ö.m dan sölediğim gibi ille bir ticari iş yapmak istiyorsan 2.el ucuz parçaları topla iyi pc ler oluştur üzerine biraz kar koyup sat en temizi bu öbür türlü mağazadan al aynı şekilde sat olmaz ne yazıkki ve bilgini geliştirmeye bak bolca araştır öle atıl bu işlere iyi akşamlar :)

Reaksiyon puanı
2,148
Burada sistem toplama konusunda insanlar yardım ederken, "kardeşim çok iyi bir pc buldum özelden atıyorum" diyip de bu pc'yi atıyorsan kusura bakma ben de şüphelenirim. R7 370 nedir ya. 3800 TL para veriyor adam.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Sizin bu topladığınız sistemlerin satışına burada izin veremeyiz Buradan pc kasası alan kişi bize çoğu zaman bu kasayı aldım nasıl diye sorar bizde olumlu olumsuz yorum yazarız senin verdiğin kasanın 3800 etmediği aşıkar ve buradaki konun yüzünden bir satış gerçekleşirse seni gösterecek ve bu bizim site için uygun olmayacak hatta kabul edilemez o yüzden satışını başka yerde yap hatta böyle sistemler toplayıp insanları yüksek fiyatlara mağdur etme..

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Beyler dediğim gibi ben sistem iyi veya kötü orada değilim. Adam parayı verin ben sipariş edip size kargolayacağım diyor. Hadi sistem elinde olsa anlarım satmak istiyordur. Ama sıfır alıyor. Bunu niye yapsın? Kârı da yok. Yardım etmek istiyorsan sistemi söyle onlar alsın. Ben dolandırıcı olabileceği için engelledim.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ben o konuyu okudum.Yazfığın tek şey şey i7 işlemci ekran kartı 4 gb ram alınma ama ben hala dolandırıcı olduğunu düşünüyorum

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Arkadaşlar bu adam %90 dolandırıcı bunu yorumlardan anlıyoruz. Değilse bile insanlara vadettiği sistem çok kötü zaten. O yüzden konuyu kitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...