teknocuhondaci
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Selamünaleyküm kardeşim (alecont) yanlış anlaşılma yapıyorsun
Ondan dolayı değil hocam bir şeyi anlamaya çalışıyorumAlecont moderatörümüz doğrusunu yapmış.
Bu girişimlere bir kez izin verildi mi burası böyle hesaplardan, bu tür konulardan geçilmez, mağdur olan bir kişi de SDN'yi de içten içe suçlu görür ve sitenin itibarı düşer.
Bunun daha vergisi var, şunu var bunu var, bunun için özel siteler mevcut.
Bak kardeşim sen firma değilsin bir şey değilsin. Zaten parçalar sende bile değil hepsiburada'dan sipariş edip bir de kargoyla ona yollayacaksın öyle mi? Ben bundan şüphelenirim. Madem insanlara yardım etmek istiyorsun onlara parçaları söyle onlar alsın. Sana parayı verecekler sende hepsiburada dan alıp onlara mı kargolayacaksın? Yok öyle bir dünya. Doğruyu söylüyor olma ihtimalin düşükBen moderator yerinde olsam aynisini yapardim fakat insanlari kandiriyon diyip engellemesi kizdim alecont,kardesim mesela get ile urunde satabilirsin ama iste o firma 200 lirasini vb. aliyor bende onun icin fiyati fazla tutmam gerekirdi ama o zamanda insanlari kandirmak olurdu.Zaten istanbuldaki kisi istanbuldan alir hic olmassa ordaki dostlarimiza verir
Ben o konuyu okudum.Yazfığın tek şey şey i7 işlemci ekran kartı 4 gb ram alınma ama ben hala dolandırıcı olduğunu düşünüyorumBen moderator yerinde olsam aynisini yapardim fakat insanlari kandiriyon diyip engellemesi kizdim alecont,kardesim mesela get ile urunde satabilirsin ama iste o firma 200 lirasini vb. aliyor bende onun icin fiyati fazla tutmam gerekirdi ama o zamanda insanlari kandirmak olurdu.Zaten istanbuldaki kisi istanbuldan alir hic olmassa ordaki dostlarimiza verir