Aldığım Ürünle Alakası Olmayan Bir Şey Geldi Ve Fatura Çıkmadı !

game_DEV

Asistan
Reaksiyon puanı
174
Trenyola sikayet etmek oluyormu? Eger oluyorsa belkide trendyola sikayet ede bilirsin. Ya da saticiyla konus.ilmazsa mahkemeye sikayet et.?

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Yorumları okudumda 3 kişi daha bana da yanlış ürün geldi demiş bir tanesi çok beğendim yazmış muhtemelen oda kendisidir... trendyol şikayet et o satıcıyı

alioskiiii

Doçent
Reaksiyon puanı
134
Satıcıyla görüşün.Eğer satıcı telefonunuzu açmaşsa Trendyolu arayın.O satıcıya ceza verir size paranızı gönderir.
satıcıya nerden ulaşabilirim veya trendyola
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumları okudumda 3 kişi daha bana da yanlış ürün geldi demiş bir tanesi çok beğendim yazmış muhtemelen oda kendisidir... trendyol şikayet et o satıcıyı
annem almadan önce bana sorsaydı bakardım yorumlara falanda işte

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553
satıcıya nerden ulaşabilirim veya trendyola
Mesaj otomatik birleştirildi:

annem almadan önce bana sorsaydı bakardım yorumlara falanda işte
Açıklama kısmındaki 15 gün içinde iadeye tıklayın.Belki iade edebilirsiniz.Satıcı telefon numarası koymamış.İnternete Trendyol Müşteri hizmetleri yazın çıkar.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Evet iade edebilirsiniz. Bence satıcıyla iletişime geçmeden direkt olarak iade edin.

Craigdiizzeer

Doçent
Reaksiyon puanı
959
images (70).jpeg

Utopia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Ben de telefon kılıfı sipariş vermiştim yanında hediye usb kablo gelecekti, kabloyu gönderdiler kılıf yok. Adama yazdım dönüş de yapmadı, hakkım haram olsun.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Allah kolaylık versin işiniz zor. Trendyol'dan parayı geri almak pitbul ağzından ekmek almak gibidir.
Hemen uygulama üzerinden bir iade talebi açın orada bir kod ve kargo şirketi çıkacak, hemen teslim edin. İçine de "ürün sahte, orjinallik testine gidecek" tarzında bir yazı yapıştırın. Aradan bir süre geçtikten sonra baktınız bir gelişme yok arayın ve şikayet edeceğinizi söyleyin. Ben 1.5 ay güzel dille halledemedim ama "maliyeye şikayet ediyorum sizi" dedim o gün para hesabıma yattı :)

Bu arada fatura geldiyse bir kopyasını alın ve gösterilen ürün ile size gelen ürünün resimlerini bulundurun. Ama gelmediyse de talep edin şikayet durumu olursa faturasız olmaz.

Ömer Faruk Gürer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

alioskiiii

Doçent
Reaksiyon puanı
134
Allah kolaylık versin işiniz zor. Trendyol'dan parayı geri almak pitbul ağzından ekmek almak gibidir.
Hemen uygulama üzerinden bir iade talebi açın orada bir kod ve kargo şirketi çıkacak, hemen teslim edin. İçine de "ürün sahte, orjinallik testine gidecek" tarzında bir yazı yapıştırın. Aradan bir süre geçtikten sonra baktınız bir gelişme yok arayın ve şikayet edeceğinizi söyleyin. Ben 1.5 ay güzel dille halledemedim ama "maliyeye şikayet ediyorum sizi" dedim o gün para hesabıma yattı :)

Bu arada fatura geldiyse bir kopyasını alın ve gösterilen ürün ile size gelen ürünün resimlerini bulundurun. Ama gelmediyse de talep edin şikayet durumu olursa faturasız olmaz.
fatura çıkmamış içinden bunlar nasıl satıcı ya