- Konuyu başlatan
The Medic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,285
çalmadım merak etmeAga Mom`s Credit card kötü bir fikirdi sjdıoedjğfdas
study'yi 99 levela increaseladım sadece
çalmadım merak etmeAga Mom`s Credit card kötü bir fikirdi sjdıoedjğfdas
sen samandires abime nasıl değmez dersinDeğmiş samandires dışında![]()
hadi ordan,ben oldschoolum günümün yarısını half life oynayarak geçiriyorumBence değmedi daha iyileri alınabilir sırf old olsun diye GTA 3,VC alınmaz çok daha iyi oyunlar var bu dönemde.
samandires oynanmaz artıksen samandires abime nasıl değmez dersin
Yani evet telefonda beleş PC'de paralı?Oyuna para mı verilir.Beleş oynuyorduk onları.Beleşi varken her kuruşa yazık?
Beleş=bedava ?Yani evet telefonda beleş PC'de bedava?
Yeni kalkınca kafa bi milyon oluyor kusura bakma.Beleş=bedava ?
Bence değdibugün yılbaşı indirimlerinde "Mom's Credit Card" yoluyla şu oyunları aldım.
Among us
Gta vice city
Gta 3
Gta samandires
Euro truck sim 2
Mount And Blade Warband
-------------------------------
Sonuç:40,35 TL
Değdimi?
normalde GVC ve Gta Sa Alıcaktım toplam fiyatları 15 tl ediyordu ama collection pack 14 tl ydi ve içinde gta 3 de vardı onu aldım bendeÇok fazla gta almışsın. Değmedi
ne renk?Yeni kalkınca kafa bi milyon oluyor kusura bakma.
dostum mom izin vermiş demek ki ben çaldın sandımçalmadım merak etme
study'yi 99 levela increaseladım sadece
Doğru konuş!yürü lan ordan korsan yasal bile değil
korsan kullanana saygım yoktur...Doğru konuş!
Amoung us yerine half life serisi olsa para sonuna kadar değmiş olurdu.bugün yılbaşı indirimlerinde "Mom's Credit Card" yoluyla şu oyunları aldım.
Among us
Gta vice city
Gta 3
Gta samandires
Euro truck sim 2
Mount And Blade Warband
-------------------------------
Sonuç:40,35 TL
Değdimi?
knk valve complete packi 2 sene önce aldım yapma etme beAmoung us yerine half life serisi olsa para sonuna kadar değmiş olurdu.
Bilmiyordum.O zaman paran değdi diyebilirim.Ama amoung us yine de gereksiz ya ://knk valve complete packi 2 sene önce aldım yapma etme be
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani bitek half life değil
portal serisi
l4d serisi
cs 1.6
gibi bütün valve oyunlarını aldım
kardeşim istiyorduBilmiyordum.O zaman paran değdi diyebilirim.Ama amoung us yine de gereksiz ya ://
Hocam o oyunu oynamayan insanlara özel bir sayfa ya da grup kurucam vallakardeşim istiyordu
kuzenimde o gün almış üzmeyeyim dedim
bütün sülalem oynuyor
arkadaşlarım silah zoruyla aldırtıyor
benle dalga geçemezler,ben among us'u çıktığı haftadan beri oynuyordum,yani 2 yıldır among us oynuyorum.Sonradan popüler olunca kitleside iğrençleşti bi yandan haklısınız diyebilirimHocam o oyunu oynamayan insanlara özel bir sayfa ya da grup kurucam valla![]()
5 yaşındaki kardeşim geçen gün babanneme oynatmaya kalkmıştıHocam o oyunu oynamayan insanlara özel bir sayfa ya da grup kurucam valla![]()
Şuan amoung us oynayanlara sorsan oyun ne zaman çıktı diye yeni çıktı derler....benle dalga geçemezler,ben among us'u çıktığı haftadan beri oynuyordum,yani 2 yıldır among us oynuyorum.Sonradan popüler olunca kitleside iğrençleşti bi yandan haklısınız diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 yaşındaki kardeşim geçen gün babanneme oynatmaya kalkmıştı
Korsan kullandığımı nerden çıkardın fi tarihinin oyunları o zaman bedavaydı.Ağlayacaksan konu açma terbiyeni de sergileme burda.korsan kullanana saygım yoktur...