- Reaksiyon puanı
- 54
hocam format attıgım gibi 24 gb yer kaplıyor50GB Windows? Windows sadece 15gb gibi bir yer kaplıyor oyunları zaten HDD'ye kurucak.
hocam format attıgım gibi 24 gb yer kaplıyor50GB Windows? Windows sadece 15gb gibi bir yer kaplıyor oyunları zaten HDD'ye kurucak.
Unity 5GB alan kaplıyor Unreal Engine 30GB Visual Studio da 20GB (C# C++ ve Xamarin dahil).
Mesaj otomatik birleştirildi:
Unity 5GB alan kaplıyor Unreal Engine 30GB Visual Studio da 20GB (C# C++ ve Xamarin dahil).
Oyununuzu bekliyoru
Turkiye Azerbaycan kardesligi ile alakali oyun yapmayi uzun suredir planliyorum. yapilmasi belki uzun surur ama mutlaka yapicam.Unity 5GB alan kaplıyor Unreal Engine 30GB Visual Studio da 20GB (C# C++ ve Xamarin dahil).
Oyununuzu bekliyoruz
hdd kursa ne anlamı kaldıohocam format attıgım gibi 24 gb yer kaplıyor
Yav bakın hocam HDD öyle yavaş bir disk değil. Yani evet SSD'ye göre yavaş ama yine de çok yavaş değil. Oyunları HDD'ye kurucak işte.hdd kursa ne anlamı kaldıo
niye pişman oldun bu arada ssd 2.5 gb okuma yazama hızı var iken (tahmini ve nwme) hdd ise 100 geçmezxYav bakın hocam HDD öyle yavaş bir disk değil. Yani evet SSD'ye göre yavaş ama yine de çok yavaş değil. Oyunları HDD'ye kurucak işte.
Ben 480GB SSD aldım pişman oldum keşke 240GB SSD+1TB HDD alsaydım dedim.
Tahmini söylemeyin. Sata SSD var şu an ve 500MB/sn hızında.niye pişman oldun bu arada ssd 2.5 gb okuma yazama hızı var iken (tahmini ve nwme) hdd ise 100 geçmezx
hocam hdd 160 asla olmaz en fazla 140 ve oda en hızlısıTahmini söylemeyin. Sata SSD var şu an ve 500MB/sn hızında.
7200RPM HDD ise 160. Oyunlar için gayet yeterli.
güle güle kullan kardeşim. 1650 ahım şahım bir kart değil. 1660 daha iyi olurdu ama bununla da oyunları oynarsın...2d yada basit 3d
tesekkurler. battlefield 5 orta qrafikde kaldirirmi sizce?güle güle kullan kardeşim. 1650 ahım şahım bir kart değil. 1660 daha iyi olurdu ama bununla da oyunları oynarsın...
hocam hdd 160 asla olmaz en fazla 140 ve oda en hızlısı
Bende GTX 1660 var aşırı iyi kart. Cyberpunk ultrada oynuyorum.güle güle kullan kardeşim. 1650 ahım şahım bir kart değil. 1660 daha iyi olurdu ama bununla da oyunları oynarsın...
hocam hızınızı atın bakim hadi
Hangi hızı? Şu anda 5400RPM HDD kullanıyorum ve yetiyor.hocam hızınızı atın bakim hadi
atın hocam at hadi atHangi hızı? Şu anda 5400RPM HDD kullanıyorum ve yetiyor.
kaldırır.tesekkurler. battlefield 5 orta qrafikde kaldirirmi sizce?
battlefield gibi ounlar guvenli bir sekilde, bedava indirile bilirmi?
Manat TL'den Pahalı mı?ben taksitle aldim nakit fiyati:2000 Manat yaklasik 10100 Tl
Windowsu Toplarsak Taşar (!)Unity+Unreal Engine+Visual Studio hepsini toplasan bile 128GB SSD dolmaz.
Windows Çalışanı. (!) (MİZAH YAPTIM)50GB Windows? Windows sadece 15gb gibi bir yer kaplıyor oyunları zaten HDD'ye kurucak.