Aldığım Araç Pert Çıktı

Cengiz06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2008 Yılında aldığım, Polo Classic Marka aracım 2013 yılında pert kaydı olduğunu öğrendim. Yasal olarak ne yapmam gerekiyor ? Aracı almamın 5 yıl olduğu halede, yasal yollara başvurmam mümkün mü ? Aracı vekaletle aldığım için, vekaleti veren kişiyi aradığımda, bana benim öyle bir aracım olmadığını söyledi. Teşekkurler.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ah be Cengiz abicim araba öyle hop diye alınır mı ? Biz burda bir araba alırken göstermediğimiz usta test ettirmediğimiz servis kalmıyor.

Cengiz06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ah be Cengiz abicim araba öyle hop diye alınır mı ? Biz burda bir araba alırken göstermediğimiz usta test ettirmediğimiz servis kalmıyor.

Ustaya gösterdik, hiç birşeyin olmadığını söyledi. Sadece 1-2 hasarın olduğunu lokal boya olduğunu söyledi. Bilgisayara girdiğinde, sadece klimanın çalışmadığını söyledi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aklıma takılan, vekaleti veren kişinin bana kesinlikle böyle bir aracının olmadığını söyledi. Bana da telefon görüşmemizde, inandırcı geldi :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı olay benimde basıma geldi aracı alalı 1 hafta oldu . yapılması gerekenleri bilen varsa yardımını rica ediyorum

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
belki çok büyük bir hasardan perte çıkmamıştır kaskoların sağı solu belli olmuyor

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
"Benim öyle bir arabam yok" denmesi normal. Çünkü firmalar bu tip alım-satım işlemleri ile uğraşması için bünyesinde çalışan bir-iki adamına yetki verirler. Dolayısı ile size satış yapan kişinin değil araç. Bunun gibi birçok işlem yaptığı için hatırlamıyordur bile :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı olay benimde basıma geldi aracı alalı 1 hafta oldu . yapılması gerekenleri bilen varsa yardımını rica ediyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1. Yetkili serviste kontrollerini yaptırın.
2. Yetkili serviste tramer sisteminden araç geçmişi ile sorgulama yapılmasını rica edin.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
sen dua et ortada pert de olsa bir araba var. bizim millet anasını boyayıp babasınına satıyor.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
peki bir şey sorcam... emniyette ve edevlette plakayı girerek çeşitli bilgilere ulaşabiliyoruz. Pert olayı burada görünmüyor mu? İkinci el araba alacağımızda bir aracın pert olup olmadığını nasıl anlayacağız?