Alan Adı Hakkında

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar dün alan adı satın aldım daha öncede başka alan adlarını satın almıştım ama bu seferkini biraz fazla kurcaladım sanırım. Natro.com dan aldım alan adımı baştan istediğim adrese url yönlendirme yaptım çalıştı fakat sonra kurcalamak istedim Dns ayarlarını değiştirdim free hostta addon domain dedim oraya alan adımı ekledim ordaki DNS ayarlarını alan adı panelime yazdım buraya kadar herşey normaldi.Sonra alan adımı tarayıcıya yazdığımda mybookface.net diye bir siteye yönlendirmeye başladı.Dns ayarlarını eski hala getirdim Natro.com un sunduğu blog hizmetini kullanmak istedim o şekilde yeniden ayarları girdim fakat şu an suwps.com yazığ girdiğimde mybookface.net sitesine benim öyle birşey yapmamış olmama rağmen yönlendiriyor.
Ayrıca vtunnel.com ktunnel.com gibi başka siteler üzerinden suwps.com a girdiğimde normal blog kurulu olarak sitemi görüyorum.Sorun nedir Çözüm nedir? Yardım edebilecek var mI?

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
DNS değişikliklerinin aktif olması bazen 24 saati bulur, muhtemelen önce yönlendirdiğin ücretsiz host ile ilgili bir sıkınıtı var. Biraz bekle istersen

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Aslında dün bu şekilde olduğunu gördüğümde hemen DNS ayarlarını değiştirdim Natro nun ücretsiz park sayfasına yönlendirdim.3-4 saat sonra normal biçimde natro nun park sayfası görüntülendi.Sonra sadece url yönlendirmeyi kullanarak free hosta yönlendirdim yani DNS leri kurcalamadan o zamandan beri bu şekilde...artık bekliyoruz...