Soru Alakasız Reklamlar

Reaksiyon puanı
1,768
Screenshot_2021-07-07-19-59-49-56.jpg

Google reklam algpritması arada bir şaşıyor normalde google da işlemci aratsam işlemci reklamı çıkar bisiklet aratsam bisiklet reklamı (herkeste olduğu gibi buraya kadar normal) ama bazen o kadar alakasız reklamlar çıkıyor ki...
İncil ne alaka agam
Sadece aramalar değil siteler vs dahil incille herhangi bir alakam olmadı ve diğer karşıma çıkan alakasız reklamlar da aynı şekilde
Google bunu neden yapıyor ya da reklam verenler reklam konusunu mu yanlış veriyor. Ve duzelir mi nasıl düzelir

Reaksiyon puanı
1,768
reklam engelleyci kullanın hocam ublock kullanın hocam
Reklam cıkmasın demiyorum reis ayrıca google hizmetini kullanıp reklam izlemeyerek para kazanmalarını engellemek de kul hakkı
Alakasız reklamlar rahatsız ediyor
Hatta alakalı reklamlar hoşuma gidiyor desem yeridir
Mesaj otomatik birleştirildi:

En fazla iç çamaşırı reklamı gördüm buda ahlaksız sayılmaz. Sen ne gördünki en fazla?
Gay kilodu reklamı çıktı desem :) Nsnshhsjdhdjsjdjjsjdj

QuietTouch

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Senin dediğin gibi, Tam emin değilim ama google reklamları, google aratmalarına ya da geneline göre yönlendiriyor diye biliyorum. :sweatsmile::sweatsmile:

Reaksiyon puanı
1,768
Senin dediğin gibi, Tam emin değilim ama google reklamları, google aratmalarına ya da geneline göre yönlendiriyor diye biliyorum. :sweatsmile::sweatsmile:
Reis fesat gelmeyin ya :D cidden alakasız çıkıyor
Google anasayfasında discover yazan yerin altında haberler de çıkıyor ya
Onlar da aynı şekil çok alakasız
Zaten özellikle onlar beni bezdirdi

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
Reis fesat gelmeyin ya :D cidden alakasız çıkıyor
Google anasayfasında discover yazan yerin altında haberler de çıkıyor ya
Onlar da aynı şekil çok alakasız
Zaten özellikle onlar beni bezdirdi
interneti bir tek siz kullanmıyorsunuzdur aile içinde arayan meraklı olan vardır incile hırstiyanlığa ilk resme göre yorum yaptım

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,966
Evet, aynı reklamlar bana da çıkıyor. Din ile pek bir aram yok, araştırma da yapmadım. Yoksa beni çağıran kutsal bir varlık mı var? ?

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Bana yatırım ve bikinili kadınların reklamı çıkıyordu ?

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Ekli dosyayı görüntüle 158516
Google reklam algpritması arada bir şaşıyor normalde google da işlemci aratsam işlemci reklamı çıkar bisiklet aratsam bisiklet reklamı (herkeste olduğu gibi buraya kadar normal) ama bazen o kadar alakasız reklamlar çıkıyor ki...
İncil ne alaka agam
Sadece aramalar değil siteler vs dahil incille herhangi bir alakam olmadı ve diğer karşıma çıkan alakasız reklamlar da aynı şekilde
Google bunu neden yapıyor ya da reklam verenler reklam konusunu mu yanlış veriyor. Ve duzelir mi nasıl düzelir
Ben cinsellik iceren reklam bile gordum

D

Deleted member 6640047

SDN Okuru
Yaptığın aramalara göre reklamlar çıkabilirken sitelere özgün reklamlar da çıkabiliyor bazen alakasız reklamlar da çıkabiliyor.