Alacakaranlık Serisi

cR4cK3rBoY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seri aslında 5 kitap olarak planlanmıştır,ama kitap olarak 4 kitap çıkmıştır.5.kitabın gelip gelmiyceğini tam olarak bilmiyorum ama internetten biraz araştırılarak bulunabilir(e-book olarak sadece 15 bölüm).Ayrıca 5.kitap tüm seriyi Edward'ın ağzından baştan anlatıyor.

:thumbdown:tüm seriyi deil dostm sadece alacakarnlk kitabı edwardn ağzndan anlatılıyor. mantk şöyle filmi aslnda kitabn fragmanı gibi kalıyor. Çok ayrıntıları filmde yok..... :laugh:

siriusian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ds_mosx amma abarttın olayı yaw tamam beğenmiyosun kitabı anladık herkes istediğini okumakta serbesttir.. :closedeyes:

Seriyi en başından oku filmde anlatılmayan bir sürü şey var ve bence sinema filmleri kitapları anlatamıyor çok sığ kalıyor..:thumbdown:

5. kitabın ilk planları bütün seriyi Edward'ın bakışından anlatımıydı ama daha sonra kitabın draft'ları ( Türkçe ismini hatırlıyamadım ) internete sızınca yazar kitabı yazmaktan vazgeçti şimdilik ve elinde olanları internet sayfasına koydu orada da sadece ilk kitabın yarısına kadar olan bölüm var..

Kaynak

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
:thumbdown:tüm seriyi deil dostm sadece alacakarnlk kitabı edwardn ağzndan anlatılıyor. mantk şöyle filmi aslnda kitabn fragmanı gibi kalıyor. Çok ayrıntıları filmde yok..... :laugh:

Teşekkürler düzelttiğin için haklısın sadece ilk kitabı anlatıyor.:yes: Ayrıca 5.kitabın adı da Geceyarısı Güneşi.

AHADO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bir erkek olarak okudum bu seriyi ve güzel bir seriydi.En güzel kitabın son kitap şafak vakti olduğu kanısındayım.Özellikle volturilerle cullenlar arasındaki konuşmaların geçtiği bölümler gerçekten güzeldi.Şunuda belirtmeliyim ki bu seriyi alacaksanız en fazla aşk bulacaksınız.Buyüzden bazı bölümleri atlayarak okudum:D her kitapta en az bir bölüm aksiyon bölümü var.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kitabını bilmemde filmi acayip güzeldi.Ucuza bulursam alır okurum ama:)