Merhaba arkadaşlar. Sistem almak istiyorum fakat alacağım parçaların kasaya sığıp sığmayacağını bilmediğim için ve ideal bir ekran kartı da bulamadığım için sizlere danışayım dedim. Sistemi aşağıya bırakıyorum.
İyi günler.
NOT: Sistemi aldıktan sonra montajı falanda bitti diyelim, çalıştırsam açılacak durumda yani, ne yapmam lazım yani BIOS ne demek bilmiyorum BIOS Güncelleştirmesi falan. Nerede güncelleştirebilirim?
Sistem:
www.trendyol.com
www.akakce.com
www.trendyol.com
(Online Oyunlar İçin)
(Sistem + Edit Programları + Bazı Offline Oyunlar İçin)
Şimdiden çok çok çok teşekkürler arkadaşlar...
İyi günler.
NOT: Sistemi aldıktan sonra montajı falanda bitti diyelim, çalıştırsam açılacak durumda yani, ne yapmam lazım yani BIOS ne demek bilmiyorum BIOS Güncelleştirmesi falan. Nerede güncelleştirebilirim?
Sistem:

Rampage Rm-277 Flank 27 240 Hz Led Csot Va Panel Flat Pc Oyuncu Monıtöru Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rm-277 Flank 27 240 Hz Led Csot Va Panel Flat Pc Oyuncu Monıtöru yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ASUS Rog Strıx B450-F Gaming II AMD B450 Am4 DDR4 4400 DP Hdmı Çift M2 Usb3.2 ARgb com ATX 128GB’a kadar ram desteği, AI Ses Engelleyici Mic. desteği : Amazon.com.tr
ASUS Rog Strıx B450-F Gaming II AMD B450 Am4 DDR4 4400 DP Hdmı Çift M2 Usb3.2 ARgb com ATX 128GB’a kadar ram desteği, AI Ses Engelleyici Mic. desteği : Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
Amd Ryzen 5 5600x 3.7ghz 35mb Cache Soket Am4 Tray Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Amd Ryzen 5 5600x 3.7ghz 35mb Cache Soket Am4 Tray arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Adata XPG SX8200 Pro 1TB M.2 PCIe 3500-3000MB/s SSD Fiyatı, Yorumları - Trendyol
XPG Sx8200 Pro 1tb 3500/3000 Mb M2 2280 Ssd Asx8200pnp-1tt-c yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
(Online Oyunlar İçin)
Xpg Ssd 512Gb Gen3X4 M.2 S40G Rgb Pcie : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Xpg Ssd 512Gb Gen3X4 M.2 S40G Rgb Pcie : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
(Sistem + Edit Programları + Bazı Offline Oyunlar İçin)
GameBooster NITRO 360 360mm Intel/AMD Uyumlu ARGB Sıvı Soğutma Sistemi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GameBooster NITRO 360 360mm Intel/AMD Uyumlu ARGB Sıvı Soğutma Sistemi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Şimdiden çok çok çok teşekkürler arkadaşlar...