• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Akvaryumdaki Balık +16

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ufak göründüğüne bakmayın tıklayın...

Buda akvaryumdan düştükten sonrası

resimlerin boyutları devasaymış .. :)

Güzel Balık o Balığın Yemi olmak isterdim:)

1- balık benim değil isteyen yemlesin
2-dikkat edin yemlerken elinizi parmağınızı koparmasın vahşi bir tür bu piranha soyundan geliyormuş..

1- balık benim değil isteyen yemlesin
2-dikkat edin yemlerken elinizi parmağınızı koparmasın vahşi bir tür bu piranha soyundan geliyormuş..
Benim parmağı koparırsa yaşayamam abi. :D En iyisi kalsın, biri evcilleştirsin ben öyle yemleyim. :p

balık ta balık haaa tutulmaz insanın elinden kayar kaçar

Sol alttaki resme baktım da. Kalça çıkığı böyle bir şey oluyor herhalde. Acilen hastaneye gitmesi lazım bu kızın.

Balıkda balıkmış hani tavada kızartıp yenmelik :D

Ormanda Tek Başına +16 ve Akvaryumdaki Balık +16 çekeceğimiz filmlerin isimleri olsun

bu aplaya başrol iyi gider :)

akvaryumdan düşen balığımız ile ilgili son görgü tanığının çekmiş olduğu resim balığımız kılık değiştirmeye çalışırken çekilmiş az önce elimize ulaştı

6000*4712 boyutlarında görmek için tıklayınız...

ellerimle yoğurup önünüze sunuyorum :D :D :D tabi fotolardaki hanımlarda yoğurma esnasında yardım ediyor :D :D :D

Şaka şaka ; resimler kendisi büyük zaten ben aracıyım onlar ile sizin aranızda ki bağ ;) nasıl buluruz bu resimleri noktasında ise meslek sırrı :D

tabii 6000*4700 lik bi resim kolay büyümüyo..emek istiyo
ilgi alaka şefkat istiyo.. :D

yeme de yanın da yat dedikleri böyle bir şey olsa gerek :D :D

Eeee gereken şefkat duygusunu ilgiyi alakayıda ben yeterince veriyorum ortaya böyle şeyler çıkıyor

Allah gözünü doyursun koskoca mynet 600*480 veriyor ben 6000*4500 veriyorum :D :D

Resmen bir film indirdim ya :D O boyutlar ne öyle :D

Fenomen olmuş balığımızın 2 ay bekledikten sonra yeni resimlerini vermek sanırım uygun olacaktır.

İlk resim hatırlatma mahiyetinde küçüktür.Diğerlerine tıklayın büyüsün ;)

Devamını Bekleyiniz....