Akvaryum Gören Masum TÜRK

HTC INCREDIBLE

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ekli dosyayı görüntüle 6976

[h=2]İstanbul Akvaryum’un Müdürü Milli; ziyaretçilerden bazılarının vatozların kafasına pet şişeyle vurduğunu, bazı teyzelerin de balıklara kek kurabiye yapıp getirdiğini anlattı.[/h] Güncelleme:22 Ağustos 2011 12:10 Florya’da Başbakan Erdoğan tarafından açılan ve dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum’un Genel Müdürü Mehmet Sami Milli, akvuryumla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

2.5 aylık sürede toplam 300 bin kişinin akvaryumu ziyaret ettiğini söyleyen Milli, hedeflerinin yıl sonunda 2.5 milyon ziyaretçi olduğunu söyledi.
İlk haftada yaşanan izdiham sırasında enteresan olaylar yaşadıklarını da anlatan Milli, şöyle devam etti: “Mesela, ’Yağmur ormanlarında neden yağmur yağdırıyorsunuz?’ gibi bir şikayet geldi. ’Yağmur ormanları çok sıcak, lütfen klima taktırılsın’ da ayrı bir istek. Açık tanklarda, vatozların kafasına pet şişeyle vuranlar oluyor. Bazıları, dünyanın en büyük kemirgeni Kapibara’nın yalnızlığına dertlenip ona eş getirmemizi öneriyor. Kimileri ona hareket etmesi için bozuk para atıyor. Bazı balıklar sadece sebzeyle besleniyor. Bu durumu gören teyzeler görevlilerin yanına gidip, ’Ama o doymaz ki’ diyor. Bazı teyzeler, balıklar için evinde kek - kurabiye yapıp getiriyor. Mesela ilk hafta bir teyze vardı. Yağmur ormanlarındaki bitkileri sökmüş, yanında getirdiği içi su dolu pet şişeye koymuş evine götürecek. Meğer köklendirip evinde büyütecekmiş! Gelen bitki nereden geliyor bir sor! Kosta Rika’daki yağmur ormanlarından!”

Detay

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Gülsek mi ağlasak mı? Hadi hepsini anladım da vatoza pet şişeyle vurmak niye?

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bunları gören yetkililer güvenlik önlemi almalılar kesinlikle.. :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla cahil mahil dinlemem sinir olurum böyle insanlara.Kaç yaşında olursa olsun neymiş bitkiyi pet şişeye koyup eve götürecekmiş sen o pet şişeyi bir tarafına...Yağmur ormanlarında neden yağmur yağdırıyorsunuz ? Kar mı yağdıracakdı adam ? Meteor mu düşürseydi ? Allah'ım hadi cahilliği geçtim mantıkta yok yağmur ormanında yağmur niye diyor ya.Klimayı da bir tarafına taksınlar.Kimse kızmasın ama sinirlendim bir an sinir olurum böyle insanlara ya orda çalışacan öyle diyenleri atacan köpekbalıklarına ama önce bir güzel ıslak ıslak dövecen.

shuturmouthup

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
doğru demişin müdür. bu millet birilerini baş göz etmeye ne kadar meraklı bide ya. Kapibaranın derdi bile bizim milleti germiş, eş istemişler. hay yarabbim.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Balık tokatlayan sadece arkadaşım var diye biliyordum ama yalnız değilmiş. :D

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bu akvaryum ' a gideceğim.

Gidince sizlere resimlerini paylaşacağım.

Saygılarımla =)

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Valla cahil mahil dinlemem sinir olurum böyle insanlara.Kaç yaşında olursa olsun neymiş bitkiyi pet şişeye koyup eve götürecekmiş sen o pet şişeyi bir tarafına...Yağmur ormanlarında neden yağmur yağdırıyorsunuz ? Kar mı yağdıracakdı adam ? Meteor mu düşürseydi ? Allah'ım hadi cahilliği geçtim mantıkta yok yağmur ormanında yağmur niye diyor ya.Klimayı da bir tarafına taksınlar.Kimse kızmasın ama sinirlendim bir an sinir olurum böyle insanlara ya orda çalışacan öyle diyenleri atacan köpekbalıklarına ama önce bir güzel ıslak ıslak dövecen.

Senin yorumu okurken geberdim gülmekten :D :D :D Hakkaten fena kızmışsın :D :D

xxakadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zamanla öğrenecekler.. Ama ben o günleri görür müyüm bilmiyorum. :(

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
çok zeki insanlarımız harbiden:D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bizim insanımız malesef fazla saf ve bilgisiz. Elli kere söylendi içeri girişte flaşları kaaptın diyue, balıklar hassas flaşı gören hayvan pert oluyor.ilk 3 gün ücretsizdi ya akvaryum o zaman oldukça fazla balık ölmüş bu flaşlar yüzünden

Taka99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne eğitimi ya,ne alakası var eğitimle ?! Teyzem insafından,acıdığından dolayı yapmış onları. İnsafı aklına engel olmuş. Eğitim şartmış.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bitkiyi söküp evine götürmek isteyen teyzenin annemle akrabalığı var mı acaba?

ne zaman belediyenin diktiği güzel gülleri görse babama gidip beş dakka durda şunlardan bir tane alayım balkona koyarız der :) Oysa balkon zaten çiçek kaynıyor..