Harnapazade
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,448
Merhaba arkadaşlar. XA Ultra için kılıf alacağım fakat bir türlü kendime uygun bir kılıf bulamıyorum. En az 10 tane kılıf denedim farklı ve hiçbirinden memnun kalmadım. Şeffaf silikon alsan zamanla sararıyor, şeffaf rubber aldım ondada deklanşör tuşu problemli hatalı üretmişler, telefonum beyaz renk olduğu için beyaz renk kılıf 1 tane var o da kapaklı onlarda ergonomik olmuyor. Yani kafayı yedim ne yapacağımı bilmiyorum. Resimli kılıf istemiyorum kesinlikle. Hatasız şeffaf rubber yada Beyaz Renk Rubber olmalı yada beyaz renk silikonda olabilir ama aynı zamanda telefona belli bir seviyede koruma sağlamasını istiyorum. Ekran koruyucumu allahtan buldum malumunuz kavisli cam bulmak zor oluyor hele şeffaf olanı. Aşağıda paylaştığım linkteki kılıfı almayı düşünüyorum. Pahalı bir kılıf ama bütçem var vermeye hazırım yeterki kurtulayım şu çileden. Siz ne düşünüyorsunuz teşekkürler. Bu arada beyaz rengin altını çizeyim gümüş, gri ve beyaz farklı renkler. Bu arada aşağıdaki kılıfı Sony Center'a gidip bizzat denedim çok hoşuma gitti hafif ve şık bir kılıf. Zaten Sony üretimi olduğu için en ufak bir fonksiyonel sorunu da yok kavisli ekran koruyucum olmasına rağmen herhangi bir sorun çıkarmadı ama yinede sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum.
Xperia™ XA Ultra İçin Arka Kapak - Sony Mobile (Türkiye)
Xperia™ XA Ultra İçin Arka Kapak - Sony Mobile (Türkiye)