AKP’li siyasetçiden skandal paylaşım!

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
Hatay'da "Çocuklarım aç" diyerek valilik önünde kendini yakan Adem Yarıcı, Türkiye'nin hali pürmelalini ortaya koyarken, AKP Ağrı Belediye Meclisi Üyesi Selma Gökçen isyan ettiren bir paylaşımda bulundu.

hatay-valilik-foto-sozcu_16_9_1581146799.jpg

AKP Ağrı İl Meclis Üyesi Selma Gökçen, Adem Yarıcı’nın ölümüne ilişkin haberin medyaya yansımasının ardından kişisel Twitter hesabından şu skandal paylaşımı yaptı:

“Kimse açlıktan kendini yakmaz. Öyle olsaydı Nijerya, Çad, Zambiya, Haiti, Madagaskar, Yemen ve Sierra Leone gibi ülkelerde insan kalmazdı. Böyle ucuz siyasi manevraları millet yemez.”

Gökçen mesajına haberi Twitter hesabından paylaşan eski CHP milletvekili gazeteci Barış Yarkadaş’ı da ekledi.

selmagokcen.jpg

Selma Gökçen’in mesajının altına yüzlerce tepki geldi. Barış Yarkadaş, AKP'li Selma Gökçen'in yorumunu alıntılayarak “İnsanlık yerlerde sürükleniyor… Senin adına da utanıyorum Selma Gökçen… Nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorsunuz?” yazdı.

selma-1.jpg

Bunun üzerine AKP’li Ağrı Belediye Meclisi Üyesi Gökçen tweet’ini sildi. Selma Gökçen’in tepkiler üzerine Twitter hesabını kapattığı görüldü.

İnsanlığımız nereye gidiyor ?

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
inşallah bir gün o hale düşer de anlarsın. yazık sizin gibilere harbi yazık. senin gibi ucuz insanları millet yemiş.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
demesi kolay. kendisi her ay 25 bin tl alıyor dokunulmazlığı var üstüne meclis lokantasında 500 çeşit yemek yiyor

tok açın halinden anlarmı ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
demesi kolay. kendisi her ay 25 bin tl alıyor dokunulmazlığı var üstüne meclis lokantasında 500 çeşit yemek yiyor
Sen konuları okumadan mı mesaj atıyon ? Ne alaka dokunulmazlık ne alaka meclis lokantası. Daha millet vekili ile İl meclis üyesi farkını bilmiyon mu?
Kadın altı üstü Ağrı il meclis üyesi dıdısının dıdısı yani. Hiçbir yetkisi adam akıllı görevi yok salak saçma yazmış. ( İl meclis üyeleri şehir nufusu ile orantılı ve üstlendikleri görevler ile orantılı maaş alıyorlar öyle ağım sahım paralarda değil ) Eğer bu haber doğru ise 1-2 güne AKP meclis üyeliğinden de atılır.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
Sen konuları okumadan mı mesaj atıyon ? Ne alaka dokunulmazlık ne alaka meclis lokantası. Daha millet vekili ile İl meclis üyesi farkını bilmiyon mu?
Kadın altı üstü Ağrı il meclis üyesi dıdısının dıdısı yani. Hiçbir yetkisi adam akıllı görevi yok salak saçma yazmış. ( İl meclis üyeleri şehir nufusu ile orantılı ve üstlendikleri görevler ile orantılı maaş alıyorlar öyle ağım sahım paralarda değil ) Eğer bu haber doğru ise 1-2 güne AKP meclis üyeliğinden de atılır.
sen anlamassın.

milletvekilinin 25 bin maaş almasını üstüne 500 çeşit yemeği çorba parasına yemelerini normal buluyorsan sana laf anlatılmaz

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
milletvekilinin 25 bin maaş almasını üstüne 500 çeşit yemeği çorba parasına yemelerini normal buluyorsan sana laf anlatılmaz
:) La oğlum Millet vekili ne alaka diyorum ben sana mesaji yazan millet vekili değil nerenden uyduruyon bunları.
Millet vekili maaşı ve sözde 500 çeşit yemeği aç başka konuda tartışak bu konunun içeriği değil onlar.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
:) La oğlum Millet vekili ne alaka diyorum ben sana mesaji yazan millet vekili değil nerenden uyduruyon bunları.
Millet vekili maaşı ve sözde 500 çeşit yemeği aç başka konuda tartışak bu konunun içeriği değil onlar.
milletvekilini örnek olarak verdim kadın meclis üyesi o da az buz maaş almıyordur

mesajın içeriğinide yazdım tok açın halinden anlamaz

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
Bir konumda 'da kavga çıkmasın ya :D

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
Sarda kızdırma şu adamı sonra gelip bana sarıyor :D