Akn (akk) uygulamasına çözüm

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Arkadaş internette bug bulmuş. Feedback yapalım.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ben söyliyim size. Önce binanızda ki kutudan hattınızı farklı bi porta bağlayın komşunuz yani. Port derken gözünüzde büyümesin kablonun yerini değiştircen bu. Sonra mh arayıp internetim dondu, bir şeyler oldu falan bi bahane bulun artık resetlesinler hattı. Sonuç 130 GB kotada bile son hızda indirmek! :)

Kimse tepki vermedi hayret,ironi

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Ben söyliyim size. Önce binanızda ki kutudan hattınızı farklı bi porta bağlayın komşunuz yani. Port derken gözünüzde büyümesin kablonun yerini değiştircen bu. Sonra mh arayıp internetim dondu, bir şeyler oldu falan bi bahane bulun artık resetlesinler hattı. Sonuç 130 GB kotada bile son hızda indirmek! :)

Biraz sakat iş :)

snl_007

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@snl_007
Yapan adam "Yapacağım" demez.
Yapar koyar ortaya, milleti kandırma boşuna.

inanmıyosan bak resimlere ilk paylaştığım,, eğer yine inanmıyosan kimseye ispatlıcak değilim... çok istiyosan öğreteyim ama bedelli olur...
sonrada yazarsın çalışıp çalışmıcağını
yada paylaşmamı beklersin
suan 500 de indiriyorum torent sitesinden tarihede bak

Enigmatic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
IP numaranız 95 ile başlıyosa yapacağınız hiçbirşey yok, milleti kandırmayın boşuna, şehir efsanesi ancak o...

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
@snl_007
sen git başka yerde pazarla bu ucuz numaraları.
Bedeli olurmuş.
Sen böyle bir şeyi paylaş bak TTNet yakana nasıl yapışıyor gör.
Bana hız resimleri koyup bişey ispat edebileceğini mi sanıyorsun anlamadım ki?
Bak senin hızı ben 900 e çıkardım sen de öde bende sana anlatayım :)

Ekli dosyayı görüntüle 7717

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Geçen bir video gördüm eski ama çok güldüm.
Çocuğun biri e-okul a chorme dan girip notlarına bakıyor, sonra chrome un "öğe denetle" özelliğinden not kısmında yazan rakamı 100 yapıyor bi de üstüne videoya çekmiş. "BAKIN NOTUNUZ 100 oldu" diye
Bu diğerlerine benzemezmiş, %100 çalışırmış :)
[video]http://www.izlesene.com/video/e-okul-hilesi-yanliz-arkadasler-sadece-google-chromede-gecerli/5663709[/video]
öldüm yaaaaaa.
En azından çocuk paylaşıyor :)

snl_007

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@snl_007
Bedeli olurmuş.

http://forum.shiftdelete.net/ttnet-ozel-kategori/254070-akk-ye-yeni-cozum-2-a.html paylaştım kardeş sen paylaşta gorelim... orda indirme hızı 538 :D gosteriyo

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Geçen bir video gördüm eski ama çok güldüm.
Çocuğun biri e-okul a chorme dan girip notlarına bakıyor, sonra chrome un "öğe denetle" özelliğinden not kısmında yazan rakamı 100 yapıyor bi de üstüne videoya çekmiş. "BAKIN NOTUNUZ 100 oldu" diye
Bu diğerlerine benzemezmiş, %100 çalışırmış :)
[video]http://www.izlesene.com/video/e-okul-hilesi-yanliz-arkadasler-sadece-google-chromede-gecerli/5663709[/video]
öldüm yaaaaaa.
En azından çocuk paylaşıyor :)

okumadan başarılı olmanın mucize formülü,hem de bedava,daha ne olsun:)

snl_007

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@snl_007
Bedeli olurmuş.

kardeş video burdsa paylaştım bak bi
http://forum.shiftdelete.net/ttnet-ozel-kategori/254316-akk-ye-cozum-video-gosterim.html

sansursuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

bi-kaç arkadaşın böylelikle akk den kurtuldugunu duydum doğrudur, fakat konuyu açan arkadaşın dediği şey benim görüşüm kendini kandırmasından başka birşey değildir. ttnet'in verdiği bağlantı merkezden bellidir. o değerin üstüne nasıl çıkmayı düşünüyorsun sen ? doldur-boşalt yaparak sadece yeniden okunmasını sağlıyorsun. 7mb lik video, bahsettiğin 6ookb lik hızla 15 sn bulmaz inmesi.. bazen dosya indirirken takılmalar olur idm ile: hattının desteklediği max. değer olan1ooo kb/s ile indiriyorsundur 9oo e düşer 1-2 sn, ardından 1.1ookb/s gösterir. burdaki gibi birşey senin dediğin olay.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
bi-kaç arkadaşın böylelikle akk den kurtuldugunu duydum doğrudur, fakat konuyu açan arkadaşın dediği şey benim görüşüm kendini kandırmasından başka birşey değildir. ttnet'in verdiği bağlantı merkezden bellidir. o değerin üstüne nasıl çıkmayı düşünüyorsun sen ? doldur-boşalt yaparak sadece yeniden okunmasını sağlıyorsun. 7mb lik video, bahsettiğin 6ookb lik hızla 15 sn bulmaz inmesi.. bazen dosya indirirken takılmalar olur idm ile: hattının desteklediği max. değer olan1ooo kb/s ile indiriyorsundur 9oo e düşer 1-2 sn, ardından 1.1ookb/s gösterir. burdaki gibi birşey senin dediğin olay.

Ben yaptım az değil 10 dakika falan 800kb/s ile indirdi.

sansursuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben yaptım az değil 10 dakika falan 800kb/s ile indirdi.

peki arkadaşım, normal downloadları yaparken sadece download a mı odaklıydın yoksa bşaka birşey için de interneti kullanıyor muydun ? aynı dosyayı normal indirdiğin zaman ile, bu şekilde indirdiğin toplam zaman arasında fark varmı ?

-*Yanlış anlama sadece bilgilenmek istiyorum..

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
peki arkadaşım, normal downloadları yaparken sadece download a mı odaklıydın yoksa bşaka birşey için de interneti kullanıyor muydun ? aynı dosyayı normal indirdiğin zaman ile, bu şekilde indirdiğin toplam zaman arasında fark varmı ?

-*Yanlış anlama sadece bilgilenmek istiyorum..

Steam'den oyun indiriyordum. Kıyaslama yamamam o yüzden. İndirme 100lerde giderken durdurdum, işlemi yaptım tarayıcıları falan kapattım steam'den indirmeyi devam ettirdim hız yükseldi. Bi daha yapamadım ama tam stabil bi işlem değil ne zaman tutacağı belli olmuyor.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Steam'den oyun indiriyordum. Kıyaslama yamamam o yüzden. İndirme 100lerde giderken durdurdum, işlemi yaptım tarayıcıları falan kapattım steam'den indirmeyi devam ettirdim hız yükseldi. Bi daha yapamadım ama tam stabil bi işlem değil ne zaman tutacağı belli olmuyor.
Hocam sen daha onu indirmedin mi ? :D