- Reaksiyon puanı
- 16,127
daha kötüsünü de gördüm turbo çalışmıyor kullandın diyor salaklar ben olsam basma sınırı koymazdım.
upload ve ping ile ilgili düzeltme gerekiyor kulak çekmek lazım.
SDN haberine taşımıştı bizi. Forumdan da destek bekliyoruz arkadaşlarım
Sana yetiyorsa sen katılma. Katılana da karışma.Akşama korsancılık yapmıyorsan, 50 Gb yeter de artar bile )
Herkes senin gibi eski cagda degilki. Millet artik oyunlari internet uzerinden alip indiriyor [emoji106]Akşama korsancılık yapmıyorsan, 50 Gb yeter de artar bile )
Merhabalar herkeze bencede ve milyonlarcası için AKK dediğimiz şey kalkmalı ben bir vın kullanıcısı olarak 128 kbps hızla kullanıyorum 3 mbit bana çok hızlı geliyor bu yavaş internete göre diye düşünüyorum akk kaldırılmayacaksada AKK 100 GB olabilir AKK bitince 3 mbit hız sınırı 6 mbit olabilir ve internetimiz en azından oyun değilde video,flash oyun,serverlerde oyun oynayabilmek için yeterli olabilir yaklaşık 3G 8-11 mbit alabiliriz ve AKK Kalkmasa ve önceki dediğim olabilir ama Youtuberler için tabii ki AKK nin kalkmasını isterim bence akk kalkmalı yada akk yükseltilik akk bitince hız sınırı yükseltilmeli...
benim galaxy young asla 6mbps hızı göremedi ne yapalım? yani 10mbps hayal...Google translate ile yazdın sanırım ? 3G'de 10 megabit Adil kullanım hızı ha ? İyi güldürdün. :lol:
Sanki Facebook sayfası büyütüyorsunuz.172.000 kişiyiz arkadaşlar
Facebook sayfasından daha önemli bir oluşum bu. Ne kadar çok destekçi olursa sesimiz daha kuvvetli olurSanki Facebook sayfası büyütüyorsunuz.
Umarım başarılı olursunuz ama 2-3 aydır aynı tas aynı hamam. Hayırlısı...Facebook sayfasından daha önemli bir oluşum bu. Ne kadar çok destekçi olursa sesimiz daha kuvvetli olur
Aynı tas aynı hamam demeni gerektirecek ne oldu Meridian? Daha dün kapsamlı bir AKK DOSYASI hazırladık gereksizliğini ve nasıl kullandıldığını göstermek için. Yıllarca sürmüş bir uygulamayı 1-2 ayda nasıl kaldırılması bekleniyor, bu şekilde yükleniliyor anlam veremiyorum doğrusuUmarım başarılı olursunuz ama 2-3 aydır aynı tas aynı hamam. Hayırlısı...
Arkadaş burada elle tutulur gözle görülür birşey göremediği ve bizimde göremediğimiz için öyle dedi ve haklı.Aynı tas aynı hamam demeni gerektirecek ne oldu Meridian? Daha dün kapsamlı bir AKK DOSYASI hazırladık gereksizliğini ve nasıl kullandıldığını göstermek için. Yıllarca sürmüş bir uygulamayı 1-2 ayda nasıl kaldırılması bekleniyor, bu şekilde yükleniliyor anlam veremiyorum doğrusu
Arkadaş burada elle tutulur gözle görülür birşey göremediği ve bizimde göremediğimiz için öyle dedi ve haklı.
İçeriğini burada paylaşırmısın. her sayfasını. Veya ulaşabilinecek bir link.
TIKLATIP PDF OLARAK İNCELEYİN.İçeriğini burada paylaşırmısın. her sayfasını. Veya ulaşabilinecek bir link.
Boş muhabbetler mi? Sevgili Lazz, lütfen emeğe saygı göstermeyi unutmayın. Emeğe saygıyı geçtim yapılacak işlerde yardımcı olmayacaksanız köstek de olmayın. Sevgiler@Vincenzolaquint O pdfdekilerin hepsi boş muhabbetler. Faso fiso. Bilinen şeyler. Çözüm yolları nerde ? Nasıl kaldırtılacak? Neyse birşey çıkmayacak.