MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498
Millet 802.11 ac falan takılıyor biz hala o hızları cat5 kablo ile aşamıyoruz.
Büyük yatırım gerek onun için.
bakır kabloları kaldırmazlar sonra nasıl dinlicekler?
Parayı basınca AKK'siz veriliyor ama o zaman kimse altyapı dan söz etmiyor.
Yok hyine akk'siz olsa bile vaat edilen hızlara erişilemeyen yerler var.Parayı basınca AKK'siz veriliyor ama o zaman kimse altyapı dan söz etmiyor.
Yok hyine akk'siz olsa bile vaat edilen hızlara erişilemeyen yerler var.
Yok hyine akk'siz olsa bile vaat edilen hızlara erişilemeyen yerler var.
Ben yaşamıştım 4 yıl önce, sitenın hemen karşısında Ttnet santrali vardı, o zaman 8mbps e kadar kulanıyoruz, ama gelen hız 4 maximum 5 dahası yok arıyoruz niye böyle hattınız kaldırmıyor diyorlardı, santral evımın karsısındaydı çok garip zamanlardı. Süperonlıne iyiki metroneti satın aldıda fibere geçtik.Evet alt yapı sorunlarından dolayı kaynaklı o sorunlar diye biliyorum.
Normalde hızı tam veremiyorlar. Tamam altyapı yetersiz diyoruz. TTNet roket ile nasıl veriyorlar peki. Hani altyapı yetersizdi.Ben yaşamıştım 4 yıl önce, sitenın hemen karşısında Ttnet santrali vardı, o zaman 8mbps e kadar kulanıyoruz, ama gelen hız 4 maximum 5 dahası yok arıyoruz niye böyle hattınız kaldırmıyor diyorlardı, santral evımın karsısındaydı çok garip zamanlardı. Süperonlıne iyiki metroneti satın aldıda fibere geçtik.
Ttnet rokete kaç tl istiyorlar hız kaç mbps oluyor ? Merak ettim şimdi.Normalde hızı tam veremiyorlar. Tamam altyapı yetersiz diyoruz. TTNet roket ile nasıl veriyorlar peki. Hani altyapı yetersizdi.
Roket i araştırdım sadece fiberde varmış. Fiber altyapı yetersiz olmaz ki zaten. Adsl de problem var.Normalde hızı tam veremiyorlar. Tamam altyapı yetersiz diyoruz. TTNet roket ile nasıl veriyorlar peki. Hani altyapı yetersizdi.
Ücretsiz olması güzelmiş. Süperonlinede 5 TL ve bir kaç kez aldım, 90-96 arası hız almıştım Saabhaları 90 filan gece 96 lara yükselmişti.Ayda bir kere 24 saat boyunca yararlanabiliyorsun. Her ay oluyor. Onlar 100mbps diyorlar. Ben 72'ye kadar çıkabildim.
Ben yaşamıştım 4 yıl önce, sitenın hemen karşısında Ttnet santrali vardı, o zaman 8mbps e kadar kulanıyoruz, ama gelen hız 4 maximum 5 dahası yok arıyoruz niye böyle hattınız kaldırmıyor diyorlardı, santral evımın karsısındaydı çok garip zamanlardı. Süperonlıne iyiki metroneti satın aldıda fibere geçtik.
Süperonline adsl =ttnet adsl.Geçenlerde bir arkadaşım ttnet den Superonline a geçti Aradım Superonline bağlantı yavaş olduğunu belirtim alt yapı en fazla 16mbit destekliyor dedi o zaman da sürekli bağlantı kopma sorunu yaşarsınız dedi. en fazla 8mbit geliyor şuan fiber candır ama AKK başa bela. buna çözüm şart artık.
change ile bazı şeyler değişti bildiğim kadarıyla,buda neden olmasın ? Kalkmasa bile ya kota arttırsınlar yada günlük olarak kota yapsınlar daha iyi olur. Günlük 60 gb kota gayet iyi.
2 Tb'a yakın bir kota mı abartmayalım.
Hocam ne yaptın sen. Günlük 60gb kota olsa.
Ne anlamda anlayamadım kötü mü dedin keşke anlamında mı? Demek istediğim günlük 60 gb kota olacak ama ertesi gün sıfırlanacak tekrar 60 olacak bu böyle gidecek.
Var ya ne kız kaldırırım gibi olmuş yazdığın zuahhahaha.