Elusive
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 260
Azmin takdir edilesi dostum helal olsun. Ha yine de kalkacağına dair umudum yok ama imzaladım.
Geç olacak ama Manisalıyım.[MENTION=336021]kestal[/MENTION] manisada mısın sen ?
Mesut çevik te böyle bir kampanyayı duyurdu destekledi Twitter de ama bu kampanya mi buna benzer bir başka akk kampanyasimiydi tam hatırlayamadım
İphonedo'dan destek var.
210 tl fatura ödeyince aylık AKK Falan yok. aylık 1tb indirme 300gb gönderim yapılıyor
internet kafeyim sınırsız indirme 210 tl sabit fatura, 20 mbit indirme hızı... herşey sabit
biz daha o teknoliji görmedik hacı.. o yüzden vay be diyoruz...
25 mpbs hız ilehttp://www.speedtest.net/result/4444342140.png
50 Mbps denilip bana verilen düştü şimdi.
25 mpbs hız ile
"Faster than %89 of Turkey" demesi o kadar acı ki. 25 mbps yahu 25 mbps... Google Fiber ile 1 gbps internet veriyor. Evet 1 gbps. Bir de bizim uğraştığımız şeylere bak. Ya kepazelik diyeceğim, utanç diyeceğim ama bu kelimelere hakaret olur...
Ben hayatımda 10 mbit/s'den fazla hız görmemiş adamım, bana göre de iyi, hatta harikaAKK saçmalığı olmasa o 25mbit çok iyi bence.
ben türkiye de şunu gördüm, birşey zam yapılıyor, aynı anda tepki veriyoruz ama saman alevi gibi..O yüzden diyorum ki bu sahtekarlara firsat vermeyin.
Fiyatlar verdikleri hiza göre asiri yüksek. AKK yok diye kici kirik 2-2.5mbit internete 210 TL vermek nedir? Bu soygunculuk degilse ben de bir sey bilmiyorum.
İyi, kötü demiyorum. Ama yükselttiğimizde 54 mpbs olmuştu. Neden bu kadar düştü onu merak ediyorum.AKK saçmalığı olmasa o 25mbit çok iyi bence.