poyrazl
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
süperonline da akk 3 mbps oldumu? ben yine 20 mbps den 1 mbps ye düştümde..
( yoksa bizim için geçerli değilmi??
ne oluyor bu tarihte kullanım kotasını doldurduktan sonra hız 3 e mi düşüyor 1 in yerine ?Superonline için 1 ağustos.
ne oluyor bu tarihte kullanım kotasını doldurduktan sonra hız 3 e mi düşüyor 1 in yerine ?
İleride akk nin kalktığı günleri de görürüz inşallah.
amin...İleride akk nin kalktığı günleri de görürüz inşallah.
Zaten açıklama yaptılarya 3mbit oldu diye.TTnet 1 mbps idi, 3 oldu herhalde mtu degerlerinide oynadım ama pek etki edecegini sanmıyorum.
![]()
Bir kullanıcıya verilen cevap.
![]()
yaptılar yapmayada bazen şans eseri 3 oluyor. Genelde 1 mb kulanıyorum eziyet yani. Zaten normal hat 4 mb destekliyor.Zaten açıklama yaptılarya 3mbit oldu diye.
TTNET i bilmem . Bizim süperonline fibere gelse 3 diyorsa 3 ten aşağı gelmez orasını biliyorum. Hat desteklemiyor da diyemezler bize çünkü fiberyaptılar yapmayada bazen şans eseri 3 oluyor. Genelde 1 mb kulanıyorum eziyet yani. Zaten normal hat 4 mb destekliyor.
Biz niye farkedemedik acaba sana özel bişeymiydi bu8mbs netlimitsiz TTNET akk den öncede 3.5 du her zaman şimdi de öyle
Yok yok onada bi kılıf uydururlar, tahütü imzalattılarmı dilleri uzuyorTTNET i bilmem . Bizim süperonline fibere gelse 3 diyorsa 3 ten aşağı gelmez orasını biliyorum. Hat desteklemiyor da diyemezler bize çünkü fiber![]()
Uydurmazlar. AKK siz hali 20mbit diyorlar tam 20mbit çıkıyo testlerde de.Yok yok onada bi kılıf uydururlar, tahütü imzalattılarmı dilleri uzuyor![]()
ya ben 60 küsür ödüyorum ayda 8 mb netlimitsiz paket, 4 ünü kullanabiliyorumUydurmazlar. AKK siz hali 20mbit diyorlar tam 20mbit çıkıyo testlerde de.![]()
benim evimde 16 mb adsl 2+ var. nette gezerken veya video izlerken 5 mb ile 20 mb arasında gözle görülür fark yok. ancak download yaparsan farkı görürsün.ya ben 60 küsür ödüyorum ayda 8 mb netlimitsiz paket, 4 ünü kullanabiliyorumve şuan 3 mb hız 400 kb dowland yapıyor. Normal halide 450 kb. Teah yaşamıyalım biz
fiber farkı demek, burda fiber imkanı yok valla, olsa 5 dk durmam. Saygılar ttnet