Akıllı Telefon Önerisi

Renesus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, ben pek oyun oynamam sadece internette rahatça gezinebileceğim ve mesajlaşabileceğim kamerasıda beni tatmin edebilecek hızlı bir telefon arıyorum max. bütcem 1.200 TL samsung telefon önermezseniz sevinirim şuan aklımda iPhone 4S var HTC'den de bir model önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Merhaba arkadaşlar, ben pek oyun oynamam sadece internette rahatça gezinebileceğim ve mesajlaşabileceğim kamerasıda beni tatmin edebilecek hızlı bir telefon arıyorum max. bütcem 1.200 TL samsung telefon önermezseniz sevinirim şuan aklımda iPhone 4S var HTC'den de bir model önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler.
Samsung antipati duyulacak bir firma değil, o sebeple S3 önerebilirim. Telefon yeni güncel vs olsun dersen de HTC one mini alabilirsin

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
2. El Xperia Z veya Sıfır Xperia S'e bakabilirsin.

rauldeno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC Butterfly'a bakabilirsin Media markt da 1399 TL.Ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilecek bir cihaz.

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hocam iPhone al hayatını yaşa. Pişman olmazsın.

Oekry

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iPhone alırsan senin için iyi olur. Oyun oynamayacağını belirtmissin. Yani iOS'ta donma, kasma olmaz tam senlik

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende senin gibi Samsung dan nasibimi aldım telefon konusunda Tövbe ettim ama yinede ucuz ve özellikli dersen Samsung önde

TheOne12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iPhone al bence hızlı olduğunu düşünüyorum :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sağlam telefon istiyorsanız Samsung'a bulaşmamakta sonuna kadar haklısınız. Uzun süre kullanmanız ve kamerasının iyi olması için tercihleriniz WP8'li bir telefondan olmalı. Ben 925 öneririm, kamera performansı iyinin üstünde ve 920'ye oranla daha ince ve hafif. 1170 civarlarına da bulabiliyorsunuz da sorun çıkmaması için bu siteden alırsanız sizin için daha iyi olur: http://www.incehesap.com/nokia-lumia-925-gri-fiyati-23688/?ref=akakce&v=1.44.6

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 4S birinci tercih olarak güzel de ikinci tercih yani HTC'yi boşver bence. Madem oyun çok oynamıyorsun Lumia 925 ve ya 920 al. 925 ile 920 arasındaki tek fark malzeme kalitesi. Hatta Lumia 720 bile iyi gidebilir.

Renesus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
WP8 sevmiyorum açıkçası alacağım telefonu uzun süreli kullanacağım 2 yıl falan değiştirmemeyi planlıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
marka takıntın yoksa çok iyi bişey sadece mesajlaşıyorsan internete bakıyorsan 400 tl ye ZTE Grand X al öneriyorum hiç sıkıntısı yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bana hızlı samsung hızlı bir telefon önerirmisin bütçem 1 milyar

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lg optimus g al cok iyi bu civarin en iyisi teknosada 1199tl

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Akıllı telefon konusunda uzman arkadaşlar,

1500-2000 TL bütçe ile;
Multimedya (tv, sinema),
müzik,
internet sörfü ve kitap, gazete okuma,
posta, ajanda, ms ofis özellikle Word-excel,
özellikle de köy gibi kırsal kesimde interneti laptopla da paylaşabileceğim cihaz için lütfen önerilerinizi lütfeder misiniz?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

Almadiysan lg g2 alabilirsin.