Akıllı telefon alacağım yardım

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar daha önce şahsıma ait akıllı telefonum olmadı ama yaygın bilgilere sahibim fakat çoğu kişi IPHONE tavsiye ediyor. Siz bana hangi telefonu tavsiye edersiniz iphone 4s diye düşünüyorum aldıktan sonra masraf çıkarmasını istemiyorum teşekkür ederim şimdiden

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence 4s almayın alabiliyorsanız 5 veya 5c alın varsa para 5s de alabilirsiniz iphone 6 çıkınca 4s omrunu tamamlar diye düşünüyorum ve bütçe belirtirseniz daha iyi cevaplayabiliriz

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bence 4s almayın alabiliyorsanız 5 veya 5c alın varsa para 5s de alabilirsiniz iphone 6 çıkınca 4s omrunu tamamlar diye düşünüyorum ve bütçe belirtirseniz daha iyi cevaplayabiliriz

4s ömrünü tamamlar derken nasıl yani

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
4s ömrünü tamamlar derken nasıl yani

Apple İphone 4'ün güncelleme desteğini kesti, yakında 6 çıkıyor ( 5,5c,5s,6 ) olucak ve ios 8 vs güncellemeleri 4s kaldırmayabilir bu yüzden 5 veya 5c almanızı önermiş arkadaşlar.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Apple İphone 4'ün güncelleme desteğini kesti, yakında 6 çıkıyor ( 5,5c,5s,6 ) olucak ve ios 8 vs güncellemeleri 4s kaldırmayabilir bu yüzden 5 veya 5c almanızı önermiş arkadaşlar.

5 ve 5c arasındaki özellik farkı ve fiyat farkı nedir teşekkür ederim bu arada

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
5 ve 5c arasındaki özellik farkı ve fiyat farkı nedir teşekkür ederim bu arada
5 ile 5c nin içi aynı.5c nin pili çok çok az daha iyi sanırım.Eğer klasik iphone görünümü istiyorsanız 5 i alın.Diğer türlü renk seçenekleriyle 5c terci edilebilir

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
iPhone alacaksan arkadaşlarında dediği gibi 5/5c veya 5s almanız ama genelde batarya konusunda sana 1 gün zor yeter ki çoğu lişiye zor yetiyor (kullanıma bağlı değişebilir)

iPhone 4s/5 fiyatına yakın G2-G Pro-Elite-Nexus 5 gibi android telefonlarda alabilirsin.
Tavsiyem G2 pil performansı baya yüksek bi cihazdır.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
5C 5'e göre daha iyi diye biliyorum [MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION] 5c kullanıyor o daha ayrıntılı bilgi verir size.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
5C 5'e göre daha iyi diye biliyorum @Mehmet.Yildiz 5c kullanıyor o daha ayrıntılı bilgi verir size.

iPhone alacaksan arkadaşlarında dediği gibi 5/5c veya 5s almanız ama genelde batarya konusunda sana 1 gün zor yeter ki çoğu lişiye zor yetiyor (kullanıma bağlı değişebilir)

iPhone 4s/5 fiyatına yakın G2-G Pro-Elite-Nexus 5 gibi android telefonlarda alabilirsin.
Tavsiyem G2 pil performansı baya yüksek bi cihazdır.

IPHONE hariç hepsi çabuk arıza yapıyor doğru değil mi ? 6 çıkınca 5 fiyatı 1 milyara düşer mi ?

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
IPHONE hariç hepsi çabuk arıza yapıyor doğru değil mi ? 6 çıkınca 5 fiyatı 1 milyara düşer mi ?

Alakası yok kullanmayı bildikten sonra niye arıza yapsın ki :)
Üstelik iPhone'de orjinal kullanman şart korsan şarj aleti telefona zarar veriyor ve tamiride pahalıya mal oluyor.

Evet iPhone 6 çıkınca 1000 TL ye kadar düşmesede şimdiki 4s/4 fiyatlarına düşer.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Alakası yok kullanmayı bildikten sonra niye arıza yapsın ki :)
Üstelik iPhone'de orjinal kullanman şart korsan şarj aleti telefona zarar veriyor ve tamiride pahalıya mal oluyor.

Evet iPhone 6 çıkınca 1000 TL ye kadar düşmesede şimdiki 4s/4 fiyatlarına düşer.

Aslında ihtiyacım yok akıllı telefona nokia takozum var yarım akıllı ama istediği kadar düşsün bozulmuyor. 2.0 mp kamera iyi ekran görüntüsü var interneti var valla çok memnunum 2730 classic. Gidiyo mu gidiyo abi bluethootuda var müzikte çalıyor daha ne neyi eksik iphoneden :D

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Aslında ihtiyacım yok akıllı telefona nokia takozum var yarım akıllı ama istediği kadar düşsün bozulmuyor. 2.0 mp kamera iyi ekran görüntüsü var interneti var valla çok memnunum 2730 classic. Gidiyo mu gidiyo abi bluethootuda var müzikte çalıyor daha ne neyi eksik iphoneden :D

Efsanedir o telefon değiştirme devam et :D

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tarz adamıysanız iphone alın ama sağlam olsun şık olsun diyorsanız HTC

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar daha önce şahsıma ait akıllı telefonum olmadı ama yaygın bilgilere sahibim fakat çoğu kişi IPHONE tavsiye ediyor. Siz bana hangi telefonu tavsiye edersiniz iphone 4s diye düşünüyorum aldıktan sonra masraf çıkarmasını istemiyorum teşekkür ederim şimdiden
ıllede ıphone alacam dıyorsan 4s degılde az daha para ayarla durumun varsa 5 al derim :)

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
aldıktan sonra masraf çıkmasın diyorsunuz, iphone 5s uzun süre kullanılabilecek bir telefon.