Akıllı saatlerin ömürleri hk.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Mantıklı. İki cihaz da iyi ve kaliteli bence pişman olmazsın diye düşünüyorum dostum.
Bende pişman olacağımı düşünmüyorum çünkü 5 yıl İPhone 5s kullandıktan sonra Mİ9T'ye geçtim bu telefona geçtiğimden beri MI Band ile kombin yapmayı çok istiyorum 5'i o yüzden bekledim

7Fold

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Tam bir yıl Huawei Watch Gt kullandım. Sonra onu satıp Gt2 aldım yaklaşık altı aydır da Gt2 kullanıyorum. GT modelinden çok memnun kaldığım için hiç düşünmeden yeni modelini de aldım ve değişen dünya şartlarında bir akıllı saatin ne kadar çok işe yaradığını bir kez daha farkettim. Özellkle bu pandemi günlerinde ve hastalığın en kolay bulaşma yolunun ellerimiz dolayısıyla telefonlarımızın olduğu günlerde saatim ve kulaklığım sayesinde neredeyse telefonu elime hiç almıyorum. Telefonuma çağrı geldiğinde kimin aradığını saatim üzerinden görüp kulaklığımdan cevaplıyorum. Mesaj geldiğinde önemli olup olmadığını saatimin ekranından görüyorum. Çok önemli değilse telefona dokunmuyorum. Abartı mı olur bilmiyorum ama akıllı saat ve kulaklık günümüzde hayat kurtarır diyebilirim.

Kullanım ömürlerine gelirsek. Zamanla yeni uygulamalar çıkacak ve saatin telefonla bağlantılı özellikleri azalacaktır ama fiziksel zarar görmediği sürece yıllarca kullanılabilir diye düşünüyorum. En fazla batarya sorunu olur onu da değiştirdiğin taktirde uzun süre gider. Özellikle Huawei hem Gt hem de Gt2 modelinde uzun pil süresiyle kullanım ömrünü çok daha uzun tutacaktır.
Hocam deri kordon çok şık ama genelde spor giyinen birisiyim. Spor modelinin kayışını da beğenmedim. Siz dışarıdan kayış temini yaptınız mı? İkinci soru olarak da, ürünü ne kadara ve nereden aldınız?

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Hocam deri kordon çok şık ama genelde spor giyinen birisiyim. Spor modelinin kayışını da beğenmedim. Siz dışarıdan kayış temini yaptınız mı? İkinci soru olarak da, ürünü ne kadara ve nereden aldınız?

Hem Gt hem de Gt2 modelinde klasik deri kordonlu saati aldım. GT2 kullanan bir arkadaşım n11 üzerinden turuncu ve siyah kayış aldı. Geçen gün Teknosa mağazalarından birine gittiğimde orda farklı kayışlar da satıldığını gördüm. Bu arada kayış rengine uygun kadran seçince saatin havası değişiyor başka bir saat oluyor. Saati 1500 TL'ye vatan bilgisayardan almıştım. yanılmıyorsam hala aynı fiyatta olması lazım.