Akıllı Saat yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3ness
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3ness

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,

Sizlere birkaç sorum olacak özellikle akıllı saat kullananlara, Ben İphone 6s kullanıcısıyım ve daha önce hiç android kullanmadım ve hiç bilmem ama iphone olarak çok bilgiliyimdir.

Sorum şu, akıllı bir saat alıp iphone'a android wear programını kurduktan sonra ben saatime sesli komut vererek arkadaşıma mesaj gönderebilicekmiyim? Ok google deyince aramaya yapabiliyormuyum? Siriyi saatimden kontrol edebiliyormuyum? Google haritada telefonumda açtıgım bir konuma gidecegim rotayı telefonumdan görebiliyormuyum? Gelen maillerimi saaten okuma imkanım ve cevaplama imkanım var mı?(Eğer var ise bu mesajlara saatten yazı yazmadan konuşarak yazıya dökmesi gibi bir olayı var mı)

Anlattıklarıma yardımcı olabilecek tecrübeli bir arkadaş varsa sevinirim çok acil lazım bu bilgiler ona göre çok iyi bir saat sipariş vermeyi düşünüyorum.

Not:Bu kadar maddeyi şunun için yazıyorum, Eğer ki akıllı saati bir WİFİ veya 3G bağlantısına(sim kart takarak) yukarda gerçekleştirecegim eylemleri yapacaksam akıllı saat almak mantıklı değil aksine 2 kat masraf.Ama yok saat benim telefonumdaki internetten bu eylemleri alıp gerçekleştirebiliyorsa benden ikinici bir internet istemiyorsa hemen sipariş vereceğim :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Kural 1: Android Wear iOS'ta, Apple Watch Androidde çalışmaz

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
öncelikle samsung akıllı saatlerleri falan iphoneda çalışıyor. uygulamasını kurup eşleştirmek gerekiyor Android Wear on the App Store siri andorid wear de çalışır mı emin değilim.
ikinci olarak mailleri ben apple watch uzerinden okuyabiliyorum(kendi mail istemcsini kullanıyorum) ama bildirim düşmüyor mailde, gmail programı belki bildirim düşüyordur. siri ile cevap yazdırabilirsin şimdi watchos 3 de scribble denen özellk olacak tek tek harfleri cizerek cevap yazabilirsin.
diğer bahsettiğin özellikler apple watch da var.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
öncelikle samsung akıllı saatlerleri falan iphoneda çalışıyor. uygulamasını kurup eşleştirmek gerekiyor Android Wear on the App Store siri andorid wear de çalışır mı emin değilim.
ikinci olarak mailleri ben apple watch uzerinden okuyabiliyorum(kendi mail istemcsini kullanıyorum) ama bildirim düşmüyor mailde, gmail programı belki bildirim düşüyordur. siri ile cevap yazdırabilirsin şimdi watchos 3 de scribble denen özellk olacak tek tek harfleri cizerek cevap yazabilirsin.

Yine de o kadar verim alabileceğini sanmıyorum

3ness

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ahmet Merhaba,

Apple Watch bana aşırı pahallı geliyor almak istedigim ürünün linkini vermek istiyorum
Ürün verdigim linkte bu ürün hakkında ne düşünüyorsun ve hiç android wear kullandın mı iphone da?

3ness

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kural 1: Android Wear iOS'ta, Apple Watch Androidde çalışmaz

Merhaba,

Siz neye dayanarak android wear iphone'da çalışmaz dediniz onu anlamadım? Çünkü appstore'da şu an android wear programı var hatta LG G Watch R'ın iphone ile bağlantısını gösteren videoyu şimdi paylaşıyorum ama hala sizinkini anlamadım?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Ahmet Merhaba,

Apple Watch bana aşırı pahallı geliyor almak istedigim ürünün linkini vermek istiyorum
Ürün verdigim linkte bu ürün hakkında ne düşünüyorsun ve hiç android wear kullandın mı iphone da?
şahsen sana %100 katılıyorum apple watch aşırı pahalı. ikinci el daha uygun fiyata bulabilirsin. ben ikinci el alacaktım ama istediğim rose gold 42mm fiyatı satış fiyatından 100tl düşüktü sahibinden vb. sitelerde. düz siyah modelini 500-600e bulabilirsin.

hiç androidli saati iosta kullanmadım maalesef :(