Akıllı Saat Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cakacan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cakacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yurtdışından akıllı saat alacağımda 10 ile 25 $ arası alacağım tavsiyeleriniz var mı ?

ßyUmuT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
GT08 veya DZ09 modelinde saatler var.Ben gt08 aldım hala kargoda :)

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Yurtdışından akıllı saat alacağımda 10 ile 25 $ arası alacağım tavsiyeleriniz var mı ?
17$ olanlarda backdoor çıkmış... 10~25$ olanlardada backdoor olma olasılığı yüksek... hala istiyorsun?

cakacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sim kartlı saatler gümrükten geçiyorr mu ?

mania2006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Başlık bana uygun olduğu için yenisini açmak istemedim.
Kameralı, browser kullanılabilen, sosyal mesajları görmekle beraber cevap da yazılabilen bir akıllı saat tavsiyesinde bulunulabilir se sevinirim.
Aslında şöyle sorsam daha yerinde olur:
Whatsapp ı telefonda olduğu gibi kullabilmek, yani cevap yazıp resim gönderebilmek saat ile mi alakalı yoksa uygun yazılımla çözülebilir.
Ve uygun marka modeller nedir diye araştırıyor ve tavsiyelerinizi, tecrübe sahiplerinden bekliyorum. Teşekkürler
(NOT: ayrıntı ilave edilmiştir)

KİNG10UR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba. Başlık bana uygun olduğu için yenisini açmak istemedim.
Kameralı, browser kullanılabilen, sosyal mesajları görmekle beraber cevap da yazılabilen bir akıllı saat tavsiyesinde bulunulabilir se sevinirim.
Aslında şöyle sorsam daha yerinde olur:
Whatsapp ı telefonda olduğu gibi kullabilmek, yani cevap yazıp resim gönderebilmek saat ile mi alakalı yoksa uygun yazılımla çözülebilir.
Ve uygun marka modeller nedir diye araştırıyor ve tavsiyelerinizi, tecrübe sahiplerinden bekliyorum. Teşekkürler
(NOT: ayrıntı ilave edilmiştir)
Kardeşim senin işin için 800-1000 tl arası saatler lazım s2 - apple watch fln diğerleri telefonsuz bir şeye yaramıyor

mania2006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler, ancak Samsung,LG,Sony,Motorola vs halihazırda kamerasız marka akıllı saatler...
Özellikle istediğim;
-Kamera olması
-WhatsApp da resim gönderebilmek ve msj yazabilmek

İlk defa alacağımdan, uygulamalar ile whatsapp kullanımının mümkün olup olmadığını bilmiyor olmam. Yanlış seçim yapmak istemiyorum

mania2006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yukarıdaki mesajıma cevap verebilecek, akıllı saat kullanıcılarından görüş bekliyorum. teşekkürler

Kocak050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamün aleyküm, Acaba Şuan yeni bir ıPhone ve Apple Watch almalı mıyım ? Yoksa Eylül 2016 mı beklemeliyim ? Sizce bu tarihten sonra fiyat düşer mi? Birde Apple Watch için; sport modeli normal kayış mı yoksa naylon kayış mı ? Lütfen yardım edebilir misiniz ? (İki kayış arasında çok kaldım)