17$ olanlarda backdoor çıkmış... 10~25$ olanlardada backdoor olma olasılığı yüksek... hala istiyorsun?Yurtdışından akıllı saat alacağımda 10 ile 25 $ arası alacağım tavsiyeleriniz var mı ?
backdoor nedir hocam ? gizli takipçilik falan mı17$ olanlarda backdoor çıkmış... 10~25$ olanlardada backdoor olma olasılığı yüksek... hala istiyorsun?
sim kartlı saatler gümrükten geçiyorr mu ?
17 dolarlık akıllı saatte şok dolandırıcılık!backdoor nedir hocam ? gizli takipçilik falan mı
Kardeşim senin işin için 800-1000 tl arası saatler lazım s2 - apple watch fln diğerleri telefonsuz bir şeye yaramıyorMerhaba. Başlık bana uygun olduğu için yenisini açmak istemedim.
Kameralı, browser kullanılabilen, sosyal mesajları görmekle beraber cevap da yazılabilen bir akıllı saat tavsiyesinde bulunulabilir se sevinirim.
Aslında şöyle sorsam daha yerinde olur:
Whatsapp ı telefonda olduğu gibi kullabilmek, yani cevap yazıp resim gönderebilmek saat ile mi alakalı yoksa uygun yazılımla çözülebilir.
Ve uygun marka modeller nedir diye araştırıyor ve tavsiyelerinizi, tecrübe sahiplerinden bekliyorum. Teşekkürler
(NOT: ayrıntı ilave edilmiştir)
Apple Watch'ın Kamerası var.Yukarıdaki mesajıma cevap verebilecek, akıllı saat kullanıcılarından görüş bekliyorum. teşekkürler