Akıllı Saat almak istiyorum tavsiyelere ihtiyacım var

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Geçen günlerde YouTube'ta neymiş bunlar diyerek Apple Watch'tan girdim Microsoft Band'tan çıktım. Ardından bana hangi özellikleri olan Akıllı saate ihtiyacım var diye araştırmaya koyuldum. Klavyesi olan ve klavye sayesinde SMS gönderebileceğim, Varsa WhatsApp veya ona eş değer bir uygulama çalıştırabilen yine aynı şekilde mevcut klavyeyi kullanarak bu tarz iletiler gönderebileceğim, WiFi özelliğine sahip WP8 işletim sistemiyle de uyumlu (Microsoft Band dışında) bir akıllı saat var mıdır? Tavsiyelerinizi bekliyorum. :)

alcatraz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geçen günlerde YouTube'ta neymiş bunlar diyerek Apple Watch'tan girdim Microsoft Band'tan çıktım. Ardından bana hangi özellikleri olan Akıllı saate ihtiyacım var diye araştırmaya koyuldum. Klavyesi olan ve klavye sayesinde SMS gönderebileceğim, Varsa WhatsApp veya ona eş değer bir uygulama çalıştırabilen yine aynı şekilde mevcut klavyeyi kullanarak bu tarz iletiler gönderebileceğim, WiFi özelliğine sahip WP8 işletim sistemiyle de uyumlu (Microsoft Band dışında) bir akıllı saat var mıdır? Tavsiyelerinizi bekliyorum. :)

Geçen hafta arkadaşım almış bunu , oldukça zarif ve hoş ürün gerçekten.
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pr...lı-Saat,103452,491518,1683509.html?langId=-14

mania2006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Soruyu soran arkadaşa ilaveten altını çizerek ben de tavsiye istiyorum:
Kamerası olan ve bu kamerayla çekilen resmi veya text mesajı whatsapp kullanarak göndermeye imkan sunan akıllı saat marka önerilerini, kullanım ve deneyimleriyle bilenler bildirirse sevinirim.